Lakhelytől függetlenül bárhova lehet menni
nőgyógyászhoz? Bővebben.
Figyelt kérdés
Állandó, bejelentett lakcimemtől 130km-re dolgozom, itt még ideiglenesen sem vagyok bejelentve, de attól a helyi SZTK-ba nőgyógyászhoz elmehetek? Gondolom ma már oda is időpontott kell kérni, ugye?
10-es, a terhesgondozási protokoll országos szintű, benne szerepel hogy a tényleges tartözkodási hely szerinti védőnő feladata a gondozás. Nálam ez szépen teljesült is.
De mint kiderült, a kérdező rossz kategóriába írt.
2016. okt. 23. 16:50
12/18 anonim válasza:
Az lehet,de nálunk ha nem igazolod lakcím kártyával,akkor közlik,gyere vissza ha már szerepel benne.
2016. okt. 23. 16:52
13/18 anonim válasza:
Előző vagyok.Nőgyógyászati vizsgálatra is ez vonatkozik.
2016. okt. 23. 16:53
14/18 anonim válasza:
En mindenfele regisztracio nelkul jartam egy masik kerulet sztk-jaba, soha senkit nem erdekelt, sot, urulogian, borgyogyasznal es ful-orr- gegesznel is jartam igy. A borgyogyasz meg anayajegyet is szedett le, nem volt gond belole, tartozkodasi hely se kellett.
2016. okt. 23. 16:54
15/18 anonim válasza:
Nálunk az Sztk-ban ki van írva, hogy csak a körzetet látja el, és ehhez mindig elkérik a lakcím kártyát. Aki nem oda tartozik, azt elhajtják.
2016. okt. 23. 17:15
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor ahogy a többség válaszából kivettem jól megszivtam :D
Vagy megpróbálom össze hozni az otthoninál (igaz csak 1-2 havonta megyek haza és csak hétvégére!) vagy bejelentkezek a barátomhoz (ami elég érdekes lenne, még ideiglenesen is, hisz csak most jöttünk össze), vagy fizetek magán dokinál... :(
Azért bepróbálkozom itt hátha fogadnak, de köszönöm a válaszokat, a segitséget!!!
2016. okt. 23. 17:46
17/18 anonim válasza:
Egy próbát megér, de nem biztos, hogy fogadnak.
Nálunk is ki van írva az sztk-ba, hogy csak az ellátási körzetet tudják fogadni, ezért lakcímkártyát is kérnek bejelentkezéskor. De időpontot nálunk nem kell kérni.
2016. okt. 23. 18:03
18/18 anonim válasza:
Szerintem oda mész, ahová akarsz. Én másik megyébe!!! járok nőgyógyászhoz sztkba. Tőlünk 80 kmre van. Megkérdeztem, hogy nem gond e. Azt mondták, hogy akár Budapestről is járhatok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!