Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lakhelytől függetlenül bárhova...

Lakhelytől függetlenül bárhova lehet menni nőgyógyászhoz? Bővebben.

Figyelt kérdés
Állandó, bejelentett lakcimemtől 130km-re dolgozom, itt még ideiglenesen sem vagyok bejelentve, de attól a helyi SZTK-ba nőgyógyászhoz elmehetek? Gondolom ma már oda is időpontott kell kérni, ugye?
2016. okt. 23. 15:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10-es, a terhesgondozási protokoll országos szintű, benne szerepel hogy a tényleges tartözkodási hely szerinti védőnő feladata a gondozás. Nálam ez szépen teljesült is.

De mint kiderült, a kérdező rossz kategóriába írt.

2016. okt. 23. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Az lehet,de nálunk ha nem igazolod lakcím kártyával,akkor közlik,gyere vissza ha már szerepel benne.
2016. okt. 23. 16:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Nőgyógyászati vizsgálatra is ez vonatkozik.
2016. okt. 23. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
En mindenfele regisztracio nelkul jartam egy masik kerulet sztk-jaba, soha senkit nem erdekelt, sot, urulogian, borgyogyasznal es ful-orr- gegesznel is jartam igy. A borgyogyasz meg anayajegyet is szedett le, nem volt gond belole, tartozkodasi hely se kellett.
2016. okt. 23. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az Sztk-ban ki van írva, hogy csak a körzetet látja el, és ehhez mindig elkérik a lakcím kártyát. Aki nem oda tartozik, azt elhajtják.
2016. okt. 23. 17:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Akkor ahogy a többség válaszából kivettem jól megszivtam :D

Vagy megpróbálom össze hozni az otthoninál (igaz csak 1-2 havonta megyek haza és csak hétvégére!) vagy bejelentkezek a barátomhoz (ami elég érdekes lenne, még ideiglenesen is, hisz csak most jöttünk össze), vagy fizetek magán dokinál... :(

Azért bepróbálkozom itt hátha fogadnak, de köszönöm a válaszokat, a segitséget!!!

2016. okt. 23. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, de nem biztos, hogy fogadnak.

Nálunk is ki van írva az sztk-ba, hogy csak az ellátási körzetet tudják fogadni, ezért lakcímkártyát is kérnek bejelentkezéskor. De időpontot nálunk nem kell kérni.

2016. okt. 23. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem oda mész, ahová akarsz. Én másik megyébe!!! járok nőgyógyászhoz sztkba. Tőlünk 80 kmre van. Megkérdeztem, hogy nem gond e. Azt mondták, hogy akár Budapestről is járhatok.
2016. okt. 24. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!