Lakhelytől függetlenül bárhova lehet menni nőgyógyászhoz? Bővebben.
És a magánrendelésen kell fizetni?
Pedig reméltem higy ha itt a helyi sztk-ba megyek, akkor a tb-re itt is ugyanúgy ellátnak...
Legtöbb SZTK-ban már kell időpontot kérni.
Tb alapon pedig csak akkor látnak el ha sürgős esetről van szó, egyébként nem.
Magánrendelésen a magándokinak pedig van tarifája, tehát azért fizetni kell.
Kár hogy hülyeséget beszélnek.
A tartózkodási hely szerinti (amiről nem kell lakcímkártya) terhesgondozáson kell megjelenned.
Ugyanúgy, ahogy védőnőnél.
Igen azt tudtam, hogy a magánrendelésen kell fizetni, de átlagban mennyi lehet, ha elsősorban csak gyógyszert szeretnék feliratni?
Valamint nem, nem vagyok terhes, csak a barátom miatt úgy gondoltam könyebb ha szednék is valamit, de haza menni a dokihoz nem megoldható, itt helyben tudnék elmenni, csak kérdéses, merre induljak, hol is lenne jó :)
Kérd meg a barátod, hogy ideiglenes lakcímre bejelentkezhess hozzá, és akkor mehetsz a helyi rendelésekre.
Amúgy sem árt ilyen helyzetet rendezni, és helyben bejelentkezni állandó lakcímre, mert pl. fogorvoshoz vagy háziorvoshoz sem tudsz elmenni helyben, és bármikor bármi történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!