Ma fogok menni életemben először nőgyógyászhoz mert érzek egy kis csomót a mellemben. Igaz hogy attól függetlenül nem csak a mellem fogja megnézni? Hanem megvizsgál ott lent is? :SKicsit tartok tőle remélem nem fáj.
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 14:03
1/5 anonim válasza:
Ha fáj a melled miért nőgyógyászhoz mész? Ő alul vizsgál én úgy tudom, legalábbis nálunk így van. A mell fájásnak sok oka lehet.
2/5 anonim válasza:
én ma voltam először, és teljesen ledöbbentem, de amikor "ott lenn" vizsgált, nem fájt. Tény h szar érzés volt h egy idegen turkál bennem, de az is inkább lelkileg mint fizikailag.
sajnos a fő kérdésedra nem tudok válaszolni :S
3/5 anonim válasza:
A melledben valószínűleg egy zsírcsomót érzel, de tök jó, hogy elmész dokihoz. Mivel először mész (nem tudom, hány éves vagy), szerintem javasolni fogja a vizsgálatot, de ne félj, egyáltalán nem gáz. Legalább túl leszel rajta. Kicsit fura, de csak először. De NEM fájdalmas.
4/5 anonim válasza:
A nőgyógyász is vizsgál mellet és ha alapos, akkor a puncidat is.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy és hogy szűz-e. Ha nem vagy szűz, meg fog vizsgálni. Ha szűz vagy, attól függ, hány éves. 18 felett ajánlott lenne.
És igen, a melleddel is nőgyógyászhoz kell menni először. Nem tudom, miért ír, akinek fogalma sincs a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!