Ti milyen pocakos fotót osztottok meg közösségi oldalon?
Figyelt kérdés
Van olyan aki fel mer tenni "művészibb" képet?2016. okt. 23. 12:32
3/10 anonim válasza:
Ez szerintem nem merészség kérdése. Én egyszerűen nem akarom több száz embernek megmutatni a testemet művészien. Nem terhesen sem töltök fel ilyen képeket. Voltunk kirándulni, húgomnak volt bérmálasa, készültek fotók, azokból kerültek fel, egyértelmű a pocak, van amin simogatja a férjem, de ennyi. Szerintem azok a fotók, amikre te gondolsz, az nem a közönségnek készül, így én nem tettem fdl.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, jogos. Láttam már nem egy félcsupaszos, alig mellét takaró pocis fotót facebookon. Bár van amelyik szép és ízléses, talán mégsem odavaló. Csak úgy eszembe jutott. Férjem csinált egy tök jó képet rólam, de én nem vállalnám be.
2016. okt. 23. 12:51
5/10 anonim válasza:
Szilveszteri csoport kèpen rajta vagyok, ott látták az ismerőseim először.
Voltunk fotózáson a 7. hónapban, ott a fotós tett fel 1-2 kèpet, amin bejelölt minket.
Az utolsó hetekben is kèszült egy, bodzaszedès közben, mèg azt. Tehát össz. 3-4 kèpet, az sem kihívó.
Egyèbkènt is èvi 5-6 kèpet teszek fel összesen. Nekem ez nem mèrvadó, sőt kifejezetten zavar, ha valaki állandóan posztolgat.
De van olyan terhes ismerősöm, aki redszeresen fehèrneműben fotoztatja magát. Szerintem az a látvány csak a párra tartozik.
6/10 anonim válasza:
Ahogy azelőtt is, így pocakosan is készültek rólam/rólunk képek, de olyan soha nem tettem fel, amin mondjuk a pucér hasam látszik. Az már túl intim nekem.
7/10 anonim válasza:
Egy darabot. Ketto lanyommal fagyizunk egy kirandulason, kb. 5 honapos terhes voltam. Normalis felsoben. Ultem, szerintem csak aki nagyon megnezte a kepet, o vette eszre, hogy van hasam.
8/10 anonim válasza:
Csak pocakosat soha , amin a parommal vagyok csak azt, azon pedig a pocakom is lathato
9/10 anonim válasza:
semmilyet. Majd ha egyszer lesz egy jó kép felteszem, de nem a pocakom miatt, csak úgy.
Szerintem gáz tükörben szelfizni s azt feltenni...de a csóré hasas pocak is, az szerintem mindenkinek a magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!