Úgy, hogy hidd el. Akárhogy alakul a szülésed,nekem komplikáció mentes,gyors szülésem volt(első) az lesz életed legszebb napja:) Nekem legalábbis az volt!
Sok nő beszámol arról, hogy fájt,nem fájt,jó volt,rossz volt. De egy mindenkiben közös.. Életünk legszebb napja volt.
Ne aggódj, jó kezekben lesztek! Annyira azért nem fáj,én legalábbis így utólag azt tudom mondani, hogy kellemesen csalódtam. Nem kibírhatatlan egyáltalán! S azt is elmondom,hogy felőlünk bármikor jöhet a kistesó is ;) Már nem védekezünk! Ha annyira borzalmas volna nem vállalna annyi nő gyermeket:) Mi sem :)
amúgy meg kicsit minden fejben dől el! Attól is függ hogyan állsz a dologhoz! Nem meghalni készül hanem pont újjászületsz:)
könnyű szülést:)
ma 19:16
Nekem nem az volt életem legszebb napja... Aznap nem is láttam a babámat szinte. Amióta együtt vagyok vele minden nap szebb annál :)
Èn nem gondokoztam előre rajta.
Elolvastam amit lehetett, voltam felkèszítőn.
Bíztam az orvosomban.
Szerintem egy nő ennyit tehet.
S, bár nekem messze nem az volt èletem legszebb napja, de ha tudom, hogy mekkora boldogságot tud adni egy baba/ kisgyermek, biztosan máskèpp èlem meg. Pl, ha lesz tesója.
Egyetértek a 7-es válaszolóval, én is hasonlóan pozitívan próbáltam közelíteni a témához. Valószínüleg az is segített, hogy nekem anyu is mindig pozitív volt a szüléssel kapcsolatban.
Persze mind a kétszer fájt rendesen, de életem legszebb pillanatai voltak, amikor a gyerekeimet a hasamra tették születésük után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!