Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy küzdjem le a szülési...

Hogy küzdjem le a szülési félelmem?

Figyelt kérdés

2016. okt. 21. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Túl kell esni rajta. Akár félsz, akár nem, akkor is szülni fogsz.
2016. okt. 21. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy hidd el. Akárhogy alakul a szülésed,nekem komplikáció mentes,gyors szülésem volt(első) az lesz életed legszebb napja:) Nekem legalábbis az volt!

Sok nő beszámol arról, hogy fájt,nem fájt,jó volt,rossz volt. De egy mindenkiben közös.. Életünk legszebb napja volt.

Ne aggódj, jó kezekben lesztek! Annyira azért nem fáj,én legalábbis így utólag azt tudom mondani, hogy kellemesen csalódtam. Nem kibírhatatlan egyáltalán! S azt is elmondom,hogy felőlünk bármikor jöhet a kistesó is ;) Már nem védekezünk! Ha annyira borzalmas volna nem vállalna annyi nő gyermeket:) Mi sem :)

amúgy meg kicsit minden fejben dől el! Attól is függ hogyan állsz a dologhoz! Nem meghalni készül hanem pont újjászületsz:)

könnyű szülést:)

2016. okt. 21. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Figyelj a világon majdnem minden nő átesik rajta.. És kibírják. Akkor te miért ne bírnád ki? Régen nem szerettem volna babát,mert annyira féltem a szüléstől. Most kismamaként nem félek. Kellemetlen lesz de már nincs visszaút, és különben is a babám kárpotólni fogja a világ összes fájdalmát. Ebben biztos vagyok.
2016. okt. 21. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Fogadj egy dulat
2016. okt. 21. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:

ma 19:16

Nekem nem az volt életem legszebb napja... Aznap nem is láttam a babámat szinte. Amióta együtt vagyok vele minden nap szebb annál :)

2016. okt. 21. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha minden hónapban kibírod, hogy megjön, és 2-3 napig görcsölsz, akkor egyszer az életben kibírod azt a 2-3 órát, amíg meglesz a kisbabád. :)
2016. okt. 21. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy voltam vele még szülés előtt,hogy megpróbálok pozitívan hozzáállni, úgy. hogy ez egy "jó" fájdalom lesz és az életem legszebb ajándékát kapom a végén. Gondolj csak bele, mennyit szenvednek pl. a daganatos betegek, akik meg életükért küzdenek és a sok fájdalom,kín után sokan bele is halnak, és mégsem tudnak tenni ellene, át kell élniük a sokszor iszonyatos fájdalmat. Úgy, hogy a szülési fájdalom megéri, azt amibe kerül.Aztán lehet, hogy ezért, lehet hogy más miatt, de annyira nem is volt fájdalmas a szülésem, nem mondom, hogy nem fájt, főleg az utolsó 5-10 perc volt nehéz, de bőven kibírható volt, én sokkal rosszabbra számítottam.
2016. okt. 21. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Èn nem gondokoztam előre rajta.

Elolvastam amit lehetett, voltam felkèszítőn.

Bíztam az orvosomban.

Szerintem egy nő ennyit tehet.

S, bár nekem messze nem az volt èletem legszebb napja, de ha tudom, hogy mekkora boldogságot tud adni egy baba/ kisgyermek, biztosan máskèpp èlem meg. Pl, ha lesz tesója.

2016. okt. 21. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 7-es válaszolóval, én is hasonlóan pozitívan próbáltam közelíteni a témához. Valószínüleg az is segített, hogy nekem anyu is mindig pozitív volt a szüléssel kapcsolatban.

Persze mind a kétszer fájt rendesen, de életem legszebb pillanatai voltak, amikor a gyerekeimet a hasamra tették születésük után.

2016. okt. 22. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!