Nagyon félek a szüléstől, első terhességem 33hetes kismama vagyok és nem tudom hogy küzdjem le a félelmem. Igazság szerint azt se tudom mire számítsak. Valaki beszámolna a szüléséről, hogy mennyit szenvedett és utána milyen volt az első pár nap?
Iszonyat fájdalmas aztán még vagy 1,5 hétig ülni is alig bìrtam.
Félni meg felesleges, attól nem lesz jobb
3 gyerekem van. Ritka az, akinek olyan a szülése,mint amit az első írt.
De minden szülés más. Nem fájdalommentes, de nem rosszabb, mint egy kiadós gyomorrontás vagy epegörcs. Ennek legalább van értelme. Az első napok egyáltalán nem voltak már rosszak.
Fogadj el egy jotanacsot: ha felsz, inkabb ne kerj beszamolokat, foleg ne reszleteseket. Mert 3 nobol legalabb egynek volna mit meselnie. Raadasul a te szulesedre nezve semmit nem jelent. Amikor ott leszel, mar ugyse letezik mas.
Koncentralj a helyes legzesre, amit elokesziton/ kismama jogan tanitanak. En utolag azt mondom, ez az egy, amivel erdemes elozetesen foglalkozni.
nekem császárom volt, gondolom az is érdekel, mert sose lehet tudni.
Első felkelés nem volt kellemes, de semmi gondom nem volt, ha tudtam volna hogy ilyen lesz, kicsit sem féltem volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!