Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan küzdjem le az emberek...

Hogyan küzdjem le az emberek véleményétől való félelmem?

Figyelt kérdés

2015. dec. 9. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

úgy, hogy nem foglalkozol vele

Mindenkinek más a véleménye most ha te állandóan mások véleményével vagy elfoglalva akkor egyszer jobbra mész aztán meg balra mivel ugye mindenki mást akar és mindenkinek más tetszik vagy éppen nem tetszik

Meghallgathatsz véleményeket de saját magad után menjél elsősorban amit te gondolsz jónak mivel ez a te életed

Ne mások szerint éld a saját életed mert nem jutsz előre sosem

2015. dec. 9. 10:08
 2/6 homo ludensz ***** válasza:
86%

Szerintem figyelembe kell venni az emberek véleményét de ismerni kell az embert magát is. A környezeted és azok véleménye megszívlelendő akik jót akarnak neked és mérvadó lehet a véleményük. Másoké akik csak kritizálnak és azon élvezkednek hogy téged megbántsanak az figyelmen kívül hagyandó.

Erősítsd meg az önértékelésed s az önbizalmad mert akkor kevéssé tud kizökkenteni még egy elmarasztaló vélemény is.

2015. dec. 9. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Az embereket általában csak a saját véleményeik érdeklik, szóval gondolj bele, hogy ha a te véleményedre nem ad senki, akkor te miért adnál más emberek véleményére?

Idegeneknél meg tök mindegy mint mond, úgyse ismer, nem tudja milyen vagy.

Építőjellegű kritikát el kell fogadni, a többit figyelmen kívül hagyni.

2015. dec. 9. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Elsősorban magadnak akarj megfelelni utana meg a szamoodra fontos embereknek,többi ember véleményét meg szard le,mivel az emberek rossz indulatuak es akkor van oromuk,ha a masikat kritizálják.

Hány eves vagy? Biztos vagyok benne,hogy idovel majd elmulik es szarni fogsz a sok bunko velemenyere:))

2015. dec. 10. 06:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Tegyél lépéseket önmagad tisztelete felé... csak úgy tudsz szívből leszarni másokat, ha tiszteled magad. Ehhez szerintem elsősorban egy szilárd értékrend szükséges, sokat segít ha képviselsz valamit. Ennek az útja viszont egyénenként változik...
2015. dec. 10. 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 18 éves vagyok. Amúgy köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 10. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!