Fura kérdés. Hány héttel előrébb levő kismamikat "irigylitek" leginkább?
Amikor terhes lettem, a barátnőm 5 héttel volt "öregebb", folyton ő volt az, aki helyében lettem volna, hogy már milyen jó neki, hogy olyan messze tart.
Ez nagyjából végig megmaradt, aztán ő megszült a 35. hétre, amiért annyira nem irígylem, viszont most 36 hetesen a 38 hetes kismamikat "irigylem" hogy de jó nekik, bármikor beindulhat a szülés.
Köszi a válaszokat! Az irígséget nem rossz értelemben értettem, volt aki félreértette. :)
Irígység=jó lenne ha már ott tartanék
Én amíg nem lettem állapotos, azokat irigyeltem akik pozitívat teszteltek. Amikor nekem is pozitív lett, akkor azokat akik túl voltak a "kritikus" 12 héten. Ahogy betöltöttem, azok helyében lettem volna akiknek megvan a Down szűrés eredménye. Szerencsére a kislányom már 15+4 naposan megmozdult így azért nem kellett irigykednem :) Viszont vágytam azok helyébe, akiknek már gömbölyödött a pocakjuk. Most 23+3 naposan irigylem a 28 heteseket, mert már betöltötték a 24-et és már újra itt a kötelező ultrahang nekik. És már előre tudom, hogy 28 hetesen azokat fogom irigyelni, akik már 37 hetesek elmúltak :)
Mindettől függetlenül imádok terhes lenni és imádom ahogy rugdos a manócskám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!