Fura kérdés. Hány héttel előrébb levő kismamikat "irigylitek" leginkább?
Amikor terhes lettem, a barátnőm 5 héttel volt "öregebb", folyton ő volt az, aki helyében lettem volna, hogy már milyen jó neki, hogy olyan messze tart.
Ez nagyjából végig megmaradt, aztán ő megszült a 35. hétre, amiért annyira nem irígylem, viszont most 36 hetesen a 38 hetes kismamikat "irigylem" hogy de jó nekik, bármikor beindulhat a szülés.
Az elsővel jól éreztem magam a bőrömben, kicsit izgultam is a sok ismeretlen dolog miatt, és úgy gondoltam, hogy "jól ki van találva" ez a 9 hónap, mert pont ennyi kell, hogy felkészüljek. (Főleg lelkileg).
A második terhességem nagyon nehéz volt, 2 hónapot leszámítva folyamatos küzdelem ezért vagy azért. Csak azt vártam, mikor szülök már.
Az utolsó 3 hét azért is volt nehéz, mert akkor már az orvosom is azt mondta, bármikor szülhetek, de csak nem jött...
Szeretnék majd még egy babát, de sokszor az jár a fejemben, hogy "hogy leszek túl a 9 hónapon".
A lányaim tündérek, épp ezért fogom valamikor újra "végig csinálni", de ehhez még erőre, időre van szükségem.
Én élveztem a gyönyörű 9 hónap minden pillanatát,eszemben sem volt "irigykedni":-)S mivel s zűlésünk is röpke óra volt(érzéstelenítést nem kértem),inkább átéltem az igazi Csodát,igy már alig várom a következő Kismamaságot :-)
Apropó,emlékszem,mikor közeledett az Áldott állapot vége,még meg is könnyeztem ,h vége ennek az Állapotnak,amit Imádtam:-) aztán itt van egy Kis Új ÉLET,aki a világon mindennél fontosabb nekünk:-)
Ő a KINCS:-)
Én nem szerettem terhes lenni, így a végét vártam.
Megint babát várok, megint a végét várom.
Nem nekem találták ki a terhességet, a JOBB KINT MINT BENT elv alapján :) Ha már kint van a baba, az a tuti, az a biztos, akkor már tuti, hogy látom, hogy egészséges, nem csak valami uh-s orvosra kell hagyatkoznom. Akkor már túlvagyok a szülésen is, meg az egész bizonytalanságon.
Most 14 hetes vagyok a második babámmal, de szívesen lennék 39 és fél hetes :)
Szió!
Nekem első babám lesz, az elején azokat irigyeltem, akik már túl vannak a 12 héten...aztán meg azokat, akiknek megmozdult, mert Én csak a 21 héten éreztem először a kis mocorkát.
Most pedig senkit nem irigylek, mert ez annyira fantasztikus, hogy elvagyok magamban ezzel a könnyfakasztó érzéssel. :-)
Jó egészséget kívánok!
Én bevallom, hogy az eleje óta alig vártam, hogy hatalmas legyen a hasam, hogy már izgulhassak a végéért!
Csodálatos dolog a terhesség, de ettől csak az anyaság a szebb! Itt a végén már nem vagyok irigy, hacsak azokra nem akik már túl vannak a szülésen!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!