Várandós diéta?
Harmadik gyerkőcnél és most hallom ezt először! A másodiknál cukros voltam úgyhogy ott diétáztam,(de az más ugye) így is 13 kilót híztam, viszont szülés után egy héttel már 16kg-al voltam kevesebb...
Most a 37. Héten kezdősúlyhoz képest 7kg-nál tartok, de mivel az elején fogytam, így ahhoz képest 10kg.
Az orvosom szerint ez sok, és ha tartottam volna a várandós diétát nem jött volna fel ennyi. Így most nagy lesz a gyerek komplikált a szülés stb...
Tudni kell nem szültem még 4kg alatt, anyukám sem, nagynéném sem...
Cukrot egyáltalán nem eszem, mert bár most jó a cukrom nem is kívánom, viszont gyümölcsöt rengeteget, van hogy főétkezésbe is beiktatom, nagyon kívánom... Na a doki szerint ez a baj, úgyhogy innentől hús, sali... Nem túlzás ez???
Szerintem a ch dietara gondolt,csak mas névvel illette...amúgy meg lehet normalis is sok is..ez egy csomó mindentol függ..ha mondjuk 110kiloval kezdted a terhesseged,akkor lehet sok vagy ha pl. Az utolsó 2 hétben hiztal 4 kilot(most sarkitva,de erted) vagy csak szimplan mondani akart valamit..
De. Nem hiszem,h ennek most jott el az ideje..nekem is cukros elozmenyem volt,igy a dokim mar az elso vizsgalatnal mondta,h akkor mondjak búcsút a cukroknak es azert a dietaval is baratkozzak újra..
Az én dokim semmi ilyet nem mondott. Annyit h jó lenne húzást 10kg körül tartani. A szülésznő szerint 15ig nem gond a hízás de afelett mar gond lehet vérnyomással és a plusz teherrel. Cukor miatti ch diétát tartanom kell de ennyi. És nem tudom miért lenne sok a 7 kg..... Sztem abszolút kevés is, és mindig a kezdő súlyodhoz kell mérni a hizast a fogással együtt. Én 32 hetesen szinten kevés pluszban vagyok de nem mond senki semmit h ez jo vagy rossz, eddig 4kg. Kb Sztem az lesz mint nálad.
Ez a dokid agymenese lesz csak 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!