Ercsi29 kérdése:
Várandós vagyok-e?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és teljesen rendszertelen volt mindíg is a menstruációm de nagyjabol vázolom.. szeptember 19-24ig volt meg mult honapban utanna voltam a baratommal megszakitasosan vedekeztunk és most oktober 9,10,11-én volt pecsetelo verzesen, alhasi fajdalmam, a hatam leszakadt de viszont nincs étvagyam mellem nem feszul meg semmi.. lehetséges a baba?2016. okt. 13. 19:18
1/4 anonim válasza:
1. Tanulj meg helyesen írni!
2. Vegyél egy tesztet basszus!
2/4 anonim válasza:
Lehet.
Ha ez beágyazódás volt (a tünetek arra utalnak), kb. egy hét múlva lesz pozitív a teszt.
Akkor kiderül.
3/4 A kérdező kommentje:
2. kommentelő: oké egy hét múlva veszek tesztet, köszönöm :)
2016. okt. 13. 19:24
4/4 anonim válasza:
három napig volt pecsételő vérzésed?
nem lehet hogy megjött és 3 napig tartott,csak gyengébb volt?
bocsi nem azert irom ezt mert kötekedni akarok,mindenesetre egy tesztet mindenképp megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!