Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34hetes várandós vagyok...

34hetes várandós vagyok szilikon cicikkel de kb a 20. héttől zsibbadnak, normális ez? Mádnak is zsibbadtak a cicik? Előtejnek jele még nincs.

Figyelt kérdés

2016. okt. 11. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondták, hogy ki kellene vetetni? vagy szoptatni nem fogsz? a szilikon nem természetes anyag...lehet nem is szoptathatsz vele..
2016. okt. 11. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen a műanyag zacsi.
2016. okt. 11. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Miert ne lehetne szilikon mellekkel szoptatni? Rogton tamadni kell ha valakinek mu cicije van?? Irigyek...

Baratnom is szilikon cicikkel szoptatott. Zsibbadas ugyben kerdezd meg a dokid. Mivel no a mell terhesseg alatt lehet nyomja az implantatumodat.

2016. okt. 11. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
nem támadás, gyerekvédelem..
2016. okt. 11. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

a szilikont ha jól tudom amúgy is 5 évente kéne cseréltetni, ezért is kérdéses a szoptatás

és mellesleg vannak természetes alapú implantátumok is..

2016. okt. 11. 22:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat bár nem értem mért kell elítélni azt akinek szilikon cicije van...

Nos természetesen szoptatni lehet vele ezt már akkor tisztáztam a dokival mikor be tették mivel izom alatt van.sajna mondta hogy terhesség alatt előfordulhat zsibbadás csak gondoltam hátha van rajtam kívül más is akinek ilyen jelentkezett és tud rá valami házi praktikát.

Jah ez a hozzászólás hogy gyermek védelem elég erős:20hónapig próbálkoztunk mire végül megtörtént a kis csodánk.

2016. okt. 12. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi ez a baromsag hogy gyerekvedelem???

Komolyan nem ertem. Kicsit tajekozodni kellene ilyen beszolasok elott.

2016. okt. 12. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
A cumi is szilikonból van elvégre is nem ? :DDDDDDDDD
2016. nov. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!