Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy várandós vagyok?

Lehet, hogy várandós vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig egy héttel előtte szokott görcsölni a hasam, és, és rá egy hétre megjön. Eltelt egy hét aznapra vártam, hogy megjön, de nem jött meg. Lefeküdtünk aznap este a párommal. Eltelt azóta plussz egy hét, és még mindig nem jött meg. Tesztet még nem csináltam. Szerintetek érdemes lenne? Még nem telt el a 14 nap azóta,ezért vártam eddig vele.
2016. aug. 12. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Tehat akkor ha jol ertem kb.8napja kesik ?Szerintem ha kesik a menszid akkor mar nyugodtan lehet tesztet csinalni.Nekem 4 napja kesett,mikor csinaltam a tesztet es kimutatta a ket csikot!
2016. aug. 12. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz már. De ennyi idő alatt simán lehetnek mér terhestüneteid is akár. Semmi tüneted nincs?
2016. aug. 12. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen,csinálj tesztet!

De miért kell ezt elmondani minden egyes gyereket tervező nőnek,hogy ha sanszos,hogy terhes vegyen már egy tesztet, ne itt jósoltasson!

2016. aug. 12. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom korábban is volt együttlét, úgyhogy teszt.
2016. aug. 12. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Rendben holnap veszek tesztet.

Tünetek max annyi, hogy érzékenyebb vagyok, mint átlag, de én ezt eddig annak tudtam be, hogy meg fog jönni. Napokban többször volt hányingerem, de bent maradt. Egyszer fázom egyszer nem, pedig nagyon jól bírom a hideget, mert téli vagyok, és mostanában hűvös van.

Holnap kiderül :)

2016. aug. 13. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyit késett akkor holnap reggel csinálj egy tesztet. Ki kell mutatnia ha babát vársz. És várjuk majd a fejleményeket
2016. aug. 13. 09:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Úton van a picur *.*

El sem hiszem!

Nagyon nagyon boldog vagyok!!!! :)

Remélem nem megy el a baba! Mondjuk erről nem tudok semmit. Még utána kell olvasnom.

2016. aug. 13. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Gratulálok :)

8+4hkm

2016. aug. 13. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagy gratula! Mondd meg a babádnak, hogy köszönöd, hogy veletek van, és már nagyon várjátok, hogy születése után a karjaitokba vehessétek ;)
2016. aug. 14. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!