Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg öreg vagyok ahoz hogy...

Tényleg öreg vagyok ahoz hogy 39 évesen szüljek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 16:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem a legideálisabbb a korod, de inkább szülj 39 èvesen, mint sosem!
2016. okt. 9. 20:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
utolsoval értek egyet. én mindig is 30 korul akartam szulni, ossze is jott es nem tartom jonak ha valaki huzza halasztja 40 eves koraig. ugyanakkor inkabb 40 evesen mint sehogy...ha rajtam kivulallo ok miatt ugy alakult volna hogy csak 39 evesen tudok szulni, akkor akkor szultem volna
2016. okt. 9. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 42 évesen szültem a 6. gyerekem. Rengetegen kérdezték, első-e. Az volt a legsimább terhességem. A szülés kicsit lassabban ment, de nagyon szép volt. Én egyébként gyorsan szültem, max 4 órát voltam kórházban.

A baba teljesen egészséges. Szóval egyáltalán nem vagy öreg, ráadásul manapság sokan kitolják a szülés időpontját. Az orvosok is rákészültebbek a témára.

2016. okt. 10. 08:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Januárra vagyok kiírva. És májusban töltöm a 39-et. Második baba igaz már nem terveztük. Semmi bajom nincsen. Jol birom a terhességet. Elvileg a baba is egészséges. És nem is érzem magam annyi idősbek mint amennyi vagyok. Vérvételeken, nődokinál egyáltalán nem vagyok kakukktojás! 😊
2016. okt. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!