Miert itelnek el, hogy 22 evesen kisbabat szeretnek?
Ferjnel vagyok egy eve. A kapcsolatunk 18 eves korom ota tart.
Lakasunk van, hazunk, munkank, felretett penzunk.
Par honapja ugy dontottunk, hogy gyermeket szeretnek. Sikerult is teherbeesnem, de sajnos missed abortusz lett a vege, amit mai napig nem tudok feldolgozni.
A korhazban az egyik apolono megjegyezte, hogy minek sirok. Oruljek, hogy igy tortent. Hogy mondhat valaki ilyet? Miert ilyenek az emberek?
Azota eltelt 4 honap. Ujra probalkozunk. Mar maganorvoshoz jarok, mert felek a megjegyzesektol.
Nektek mi a velemenyetek?
Félsz a megjegyzésektől?
Mi a lesz ha meglesz a gyerek?
Azt hiszed, akkor nem kapsz?
Nőj fel!
Éretlen vagy a gyerekvállaláshoz, és nem azért, mert 22 vagy.
Kedves elso kommentelo.
Nem volt arrol szo, hogy felek a megjegyzesektok!
Velemenyt kertem, hogy miert kell egy not igy megbantani. Ill. az emberek miert ilyen eloiteletesek!
A háború előtt a lányokat férjhez adták 16 éves korában, és még 20 éves sem volt, akkorra megszült 2-3 gyereket.
A '60-as, '70-es években a lányok 18-19 éves korukban mentek férjhez (általában érettségi után), és 22-23 éves korukra már 2 apró csemetéjük volt.
Csak most a rendszerváltás után, amikor gyakorlatilag se önálló lakás, se munkahely, se biztos megélhetés, ezért a fiatalok inkább egyetemre járnak, hogy ne menjenek el az évek felettük tétlenül... ezért tolódik ki a gyermek vállalás is jóval későbbre.
Ha biztosak vagytok az érzéseitekben, ha biztosak vagytok a fix anyagiakban, miért is kellene várnotok?
És magánorvosra költeni a pénzt csak azért, hogy ne kapjál beszólást. Amikor már az alakod miatt nem fogod tudni eltitkolni, aki akar úgyis beszólogat majd.
Tudod, minden csoda 3 napig tart. Utána majd találnak maguknak más beszédtémát. Ne foglalkozz velük!
Mérjétek fel reálisan nemcsak a jelenlegi, de a több évre előre várható munkahelyi, stb. eseményeket. És felelősséggel döntsetek!
Fiatal vagy, de csak ahhoz, hogy ne foglalkozz mások véleményével. Felesleges.
Ha ti elégedettek vagytok az anyagi helyzetetekkel, érettnek gondoljátok magatokat akkor vállaljatok gyereket és ne érdekelj, hogy mások szerint nem helyes.
Koszonom szepen a valaszokat!
Nagyon jol esnek a biztato szavak.
Igazabol engem csak az erintett meg, hogy egy abortusz utan, ilyet mondani. Lehet meg erzelmileg nem alltam helyre. De azota se tudom feldolgozni ezt a beszolast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!