Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert itelnek el, hogy 22...

Miert itelnek el, hogy 22 evesen kisbabat szeretnek?

Figyelt kérdés

Ferjnel vagyok egy eve. A kapcsolatunk 18 eves korom ota tart.

Lakasunk van, hazunk, munkank, felretett penzunk.

Par honapja ugy dontottunk, hogy gyermeket szeretnek. Sikerult is teherbeesnem, de sajnos missed abortusz lett a vege, amit mai napig nem tudok feldolgozni.

A korhazban az egyik apolono megjegyezte, hogy minek sirok. Oruljek, hogy igy tortent. Hogy mondhat valaki ilyet? Miert ilyenek az emberek?

Azota eltelt 4 honap. Ujra probalkozunk. Mar maganorvoshoz jarok, mert felek a megjegyzesektol.

Nektek mi a velemenyetek?

2016. okt. 7. 09:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

"Nem volt arrol szo, hogy felek a megjegyzesektok!"

Aha. És ez mi?

"Mar maganorvoshoz jarok, mert felek a megjegyzesektol."

2016. okt. 7. 10:35
 12/16 anonim ***** válasza:
20%

Neked vannak gátlásaid, nem a környezeted ítél el. Egyetlen ember szólt be neked és azóta általánosítasz a teljes környezetedre. Ami butaság. Hogy miért? Mert 22 évesen már felnőtt vagy, és abszolút nem korai a gyerekvállalás. Ha 16 évesen filozófálnál ezen, akkor érthetőek lennének a benned felmerülő kérdések.

Van egy mondás: "Könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja". Lefordítva a te helyzetedre: könnyű elhitetni veled, hogy nem vagy érett egy dologra, ha te is hajlamos vagy elhinni. Egy 16 éves lány is lehet tök magabiztos a dolgában (tegyük fel besikerült a dolog és most terhes) és tudod mi lesz a különbség? Ő leszarja és nyugodt élete van. Te parázol rajta és láthatóan gátlásos lettél. No, kinek könnyebb? Neked lenne az, ha te is megnyugodnál végre.

Az a nő rég elfelejtette a beszólását, lehet rossz napja volt és így ütött ki a dolog. Hol jó az neked, hogy te meg azóta azon a meggondolatlan mondaton rágódsz?

2016. okt. 7. 10:41
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Kit érdekel mások véleménye. Az ápoló biztos megfásult, irigy volt. Neki nincs normális családi élete, emberi fizetése, megbecsülése. Ezt másokon tölti ki. 22 évesen nyugodtan lehet babát szülni. Ez a normális. Nem pedig 40 körül. Legalábbis első gyereknek.
2016. okt. 7. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

21 évesen mentem férjhez.Sajnos a baba váratott magára,emiatt majdnem 24 évesen szültem az elsőt.

29et betöltöm mire megszületik a 3.babánk.Sokan elítélnek emiatt (család is),mert se a párom,se az én testvéreimnek nincs még gyereke,pedig 30-40év között vannak.

Nagy ívben tojok más véleményére.Akinek nem tetszik tehet egy szívességet!Nem járt senki helyettem orvoshoz hogy gyerekem legyen,és nem más neveli a gyermekeimet hanem én!

2016. okt. 7. 11:02
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

Ne törődj az ilyen beszólásokkal. :) Én 24 leszek mire megszületik a pici, de fiatalabbnak látszom a koromnál és már kaptam olyan beszólást, hogy ilyen "kislány" mire vállal gyereket... Én elengedtem a fülem mellett.

Lesz ennél rosszabb is hidd el. :)

2016. okt. 7. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
86%
Persze ha egy idosebb terhes nonek beszol valaki akkor meg halalra van sertodve. Es ahogy elottem mondtak senki nem tud semmit az eletedrol ezert egybol itelkeznek.. ilyenek az emberek.. en is pont ugyanigy vagyok ezzel.. en mar csak azzal vagyok kedves aki velem is az. Es gondolom most jol le leszek pontozva :)
2016. okt. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!