Miert itelnek el, hogy 22 evesen kisbabat szeretnek?
Ferjnel vagyok egy eve. A kapcsolatunk 18 eves korom ota tart.
Lakasunk van, hazunk, munkank, felretett penzunk.
Par honapja ugy dontottunk, hogy gyermeket szeretnek. Sikerult is teherbeesnem, de sajnos missed abortusz lett a vege, amit mai napig nem tudok feldolgozni.
A korhazban az egyik apolono megjegyezte, hogy minek sirok. Oruljek, hogy igy tortent. Hogy mondhat valaki ilyet? Miert ilyenek az emberek?
Azota eltelt 4 honap. Ujra probalkozunk. Mar maganorvoshoz jarok, mert felek a megjegyzesektol.
Nektek mi a velemenyetek?
"Nem volt arrol szo, hogy felek a megjegyzesektok!"
Aha. És ez mi?
"Mar maganorvoshoz jarok, mert felek a megjegyzesektol."
Neked vannak gátlásaid, nem a környezeted ítél el. Egyetlen ember szólt be neked és azóta általánosítasz a teljes környezetedre. Ami butaság. Hogy miért? Mert 22 évesen már felnőtt vagy, és abszolút nem korai a gyerekvállalás. Ha 16 évesen filozófálnál ezen, akkor érthetőek lennének a benned felmerülő kérdések.
Van egy mondás: "Könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja". Lefordítva a te helyzetedre: könnyű elhitetni veled, hogy nem vagy érett egy dologra, ha te is hajlamos vagy elhinni. Egy 16 éves lány is lehet tök magabiztos a dolgában (tegyük fel besikerült a dolog és most terhes) és tudod mi lesz a különbség? Ő leszarja és nyugodt élete van. Te parázol rajta és láthatóan gátlásos lettél. No, kinek könnyebb? Neked lenne az, ha te is megnyugodnál végre.
Az a nő rég elfelejtette a beszólását, lehet rossz napja volt és így ütött ki a dolog. Hol jó az neked, hogy te meg azóta azon a meggondolatlan mondaton rágódsz?
21 évesen mentem férjhez.Sajnos a baba váratott magára,emiatt majdnem 24 évesen szültem az elsőt.
29et betöltöm mire megszületik a 3.babánk.Sokan elítélnek emiatt (család is),mert se a párom,se az én testvéreimnek nincs még gyereke,pedig 30-40év között vannak.
Nagy ívben tojok más véleményére.Akinek nem tetszik tehet egy szívességet!Nem járt senki helyettem orvoshoz hogy gyerekem legyen,és nem más neveli a gyermekeimet hanem én!
Ne törődj az ilyen beszólásokkal. :) Én 24 leszek mire megszületik a pici, de fiatalabbnak látszom a koromnál és már kaptam olyan beszólást, hogy ilyen "kislány" mire vállal gyereket... Én elengedtem a fülem mellett.
Lesz ennél rosszabb is hidd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!