Tényleg öreg vagyok ahoz hogy 39 évesen szüljek?
SAJÁT magamat nézve, én magamat épp határesetnek tartom.
Másra sose mondanék ilyet, hisz nem ismerem a testét, lelkét. Ez csak egy szám...
Ha úgy érzed képes vagy rá, hajrá! :-)
39/N és 16 hkm
Már bőven túl vagy az ideális (és alacsony kockázatú) koron, és ezt te is pontosan tudod, különben nem kérdeztél volna rá. Ugyanakkor még szülhetsz, lehet egészséges gyereked.
Ha még nincs gyereket, és minden vágyad, és a körülményeid is jók, akkor vágj bele nyugodtan.
Anyukám ennyi idősen szülte húgomat :) Akkor nem volt gyakori azt gondolhatod (18 évvel ezelőtt). Ma már nincsen ebből semmi gond.
Mindenki el volt tőle ájulva, hogy mennyire fiatalos és valójában most is az, nem is gondolnád mennyire. Teljesen megfiatalítja a húgom. (Magamat azért nem írom, mert a húgom és köztem 16 év van)
Koncertekre járnak, tornázni, mindenben benne van anyukám. Tuti, hogy egyébként már teljesen otthonülővé vált volna :) Szerintem ez csak egy szám.
42 vagyok, 18 hetes terhes.
Nem első baba, negyedik.
Minden vizsgálaton túl vagyok (cvs is volt) egészséges kisfiam lesz!
Nekem is minden leletem szuper, semmi extra terhesgondozás nem szükséges.
Persze neked kell tudnod, neked mi fér bele fizikailag, pszichikailag.
40 ev folott sem lennel oreg!
En 35 voltam mikor szultem, es remelem meg fogok, amint takalok uj ferjet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!