Ti hányszor voltatok ügyeleten a terhességetek alatt? Milyen okból?
Figyelt kérdés
Vaklárma volt vagy valami komoly?2016. okt. 6. 16:00
21/23 anonim válasza:
első 2 trimeszterben nagyon sokszor migrénes fejfájások miatt (volt, hogy heti több alkalom)
22/23 anonim válasza:
Szerencsére még nem kellett egyszer se menni.
26 hkm
23/23 anonim válasza:
Szia!
Első terhességemnél 38 hetesen mentem, mert azt hittem szivárog a magzatvíz. Szerencsére nem az volt, de a szülésig már nem engedtek haza.
Második terhességemnél 33 hetesen mentem be 5 perces fájásokkal. Először azt hitték a vizsgálatok alapján, hogy minden ok, elkezdték a késleltetést. Aztán a baba szívhangja leesett 40!-re. Azonnal császár. Lepényleválásom volt, koraszülött lett a fiam. Hála az égnek semmi baja, makk egészséges, novemberben lesz 2 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!