Kinek mennyire volt más a második terhessége és szülés, mint az első?
Ugyan az a kinlódás volt 38 hétig. Hányás, szagérzékebység, undor ételektől, egyforma ételek kivánása egyet kivéve az uborka azt a 2. terhességnél is kihánytam. Meg 3 héttel rövidebb volt.
A szülés meg sittysutty... 1,5 óra mindennel együtt.
De utána jobban fájt az összehúzódás és tovább véreztem.
Én most vagyok 30 hetes kismama a 2. babánkal,aki kiscsajszi lesz. Hihetetlen mozgékony és nagyon fájdalmas tud lenni néha 1-1 ütése,rúgása. Az elsővel nagyon aktív voltam még a végén is. Most többet kell pihennem, éjszaka gyakran van légszomjam.
A szülésre kiváncsi leszek. A kisfiammal 32 órát vajúdtam abból 15-öt a szülőszobán. Bízok benne hogy lesz egy kis fordított arányosság :)
Ég és föld volt a kettő. Elsőnél rosszullét a végtelenségig, de semmi probléma vagy komplikáció.
Másodiknál semmi rosszullét de problémás terhesség, komplikált szülés. Egy dolog volt ugyan az, mindkettőt túlhordtam. Kíváncsi leszek a 3. milyen új kihívásokat tartogat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!