Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok esetben fontos hogy első...

Sok esetben fontos hogy első szülés vagy többedik de császárnál hogy van?

Figyelt kérdés

Pl nyàkdugó tàvozàs vagy fej beilleszkedés utàn milyen hamar indulnak be a dolgok.

De ha az első császàr volt akkor a màsodikat is elsőnek kell venni vagy ugyanúgy màsodik?

Ha ez szàmít elsőnél két ujjnyi utàn mentem műtőbe.

2016. szept. 10. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha egy császárod volt akkor már úgy tudom nehezen mondják szüld meg természetes úton mert elszakadhat ahol vágtak. De mindenképpen orvossal kell megbeszélni hogyha Te szülni szeretnél és minden a helyén mehet e. Egyébként a fej befordulás ahogy Te irod általában a a 32. hétig megtörténik. A nyákdugó távozás 36. héttől várható de a szülést ezek a dolgok nem befolyásolják,mert a dugó után még húzhatod 2 hétig is vagy aznapig is.
2016. szept. 10. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Lehet nem tágultál vagy leesett a baba szivhangja.

Miért császároztak 2 ujjnyi nyitott méhszáj ellenére?

Nem fordult be a baba?

2016. szept. 10. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem esetedben masodiknak,hiszen vajúdás,minden megvolt csa

K kitolas nem...

De tapasztalatombol kiindulva nem volt rovidebb a vajúdás,csak sokkal jobban viseltem,nem rohantam korhazba es nem kaptam oxit...osszessegeben sokkal osszeszedettebb voltam,es igy konnyebbnek eltem meg a masodikat..

2016. szept. 10. 16:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Ahogy írtad,,nem tàgultam tovàbb és leesett a baba szívhangja.

2016. szept. 10. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2016. szept. 10. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedden töltöm a 39-et
2016. szept. 10. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem első teljes tágulásnál lett császár.Második természetes szülés volt.

Orvosom azt mondta a második első szülésnek számít,mivel azelőtt a szülőcsatornán nem haladt át baba,hiába tágultam ki teljesen az elsővel.

2016. szept. 10. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha spontán beindul A szülése hagynak mák vajúdni. Ha nem és bekene indítani akkor 100 % császár mert ott nem adhatnak oxitocint. De egy ismerősömet most azért csaszaroztak meg mert az elsővel nem tágult se a másodikkal
2016. szept. 10. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!