Ha az első gyerek előbb született, akkor esélyes, hogy a második is előbb fog?
Bocs, ha hülye kérdés, nem tudom, van-e összefüggés.
Nem koraszülésre gondolok, csak hogy a kiírtnál 1-2 héttel előbb születik a baba.
Nektek hogy alakult?
Ha ugyanolyan hosszúak a ciklusaid, mint az elsőnél, és a ciklus ugyanazon napján fogant a baba, akkor igen, esélyes, hogy ő is hamarabb fog születni.
Nekem az első két gyerek később fogant, mint menstruáció alapján kiszámolták, mindketten később is születtek.
Sajnos nem jött ez be.
Nekem az első márciusi, teljesen jó terhesség, megnyílt méhszáj 2 hét alatt és a 38. héten meg is született.
Bezzeg a kisebb. Augusztus végi szülés, kánikula, frontok, vánszorgás és 40. hét után indítani kellett. Pedig tényleg minden javaslatot megpróbáltam, hogy beinduljon előbb, de nem.
Attól függ, volt-e vmilyen konkrét oka és az mi.
Nálunk se anyukám, se a nővérem nem tudta a 38. hétnél tovább hordani egyik gyereket se, én is 38. hétre szültem. Alacsony, vékony anyukák vagyunk mind, viszonylag (hozzánk képest) nagy babával (3300-3560).
A ciklushosszunk nem ugyanaz, de csak pár nap különbség.
A doki egyébként hülyének nézett, amikor mondtam, hogy a 38. héten fix hogy megszülök.
Nekem mindkettő pár nappal a kiírt előtt indult spontán. Ismerek olyat is aki mindhármat túlhordta pár nappal.
De lehet hogy nálad másként lesz, nem lehet tudni.
1. 38.hetre,
2.40.hetre mindkettonel elfolyt a magzatviz.
Szerintem nincs összefüggés.
1.baba 38+4 hétre
2.baba 39+3 hétre
3.baba még pocakban, kiváncsian várom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!