29 évesen első gyerek?
29. szülinapom előtt 1 hónappal szültem.
Nem az élet hozta így, hanem így terveztük.
Mire vagy kíváncsi?
Nővérem 19 évesen szült ikreket, nem gondolnám, hogy ő valamiért "előnyben" van. Miért baj, hogy "körbeszülnek"? A te életed, te döntésed. Ne az alapján tervezz, hogy mások hogy csinálják.
29 évesen elsõ gyerek. Szerintem annyira fel van fújva, hogy ki mikor szül. Spec. én még most is fiatalnak gondolom magam.
Sztorim: 7 éve párkapcsolatban, itthon nem tudtunk spórolni, külföldre mentünk. Majd haza és 2 évig nem is jött össze a gyerek. Ez van. Nagyszülõk nincsenek. Segítség nincs, csak egy normális párkapcsolatom és hitelmentes lakás. Igen, panel. Nem, nem fogjuk elcserélni házra, még ha jobb is a gyereknek, mert azt nem lehetne megoldani hitel nélkül(minimum egy normàlis felújítàsra). Többet nem szülök. Tipikus egygyerekes anyucinak érzem magam. Amúgy is vannak szövõdmények, de ahhoz semmi köze a koromnak. Ha tehetném, csak most lennék terhes vele. Mert most sikerült minden egyéb problémát elrendezni.
Pont be fogom tölteni a 33. életévemet mire megszületik a babánk. Férjem pedig 34 éves lesz akkor.
Igy jött össze, jó sokára. 6 és fél évet vártunk rá, de spontán sikerült. Úgy látszik, most jött el az ideje.
De amúgy én is most érzem rá magamat elég érettnek tehát én nem bánom, hogy nem korábban jött, pedig eleinte nagyon akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!