29 évesen első gyerek?
Tehát össz-vissz 13 hónapos kapcsolatban vagy magad alatt,mert már gyereket akarsz???
Ajjj,te jó ég!
Durva ez a modernkor szelleme: azonnal mindent,de máris,mert különben lemeradsz!
29 évesen szültem. Addigra lett meg a suli (phd), addigra lett jó állásom, és addigra találkoztam a férjemmel. Meg volt egy vetélésem is 28 évesen.
Körülöttem nem születtek gyerekek, mert a barátnőim is hasonlóan élnek, mint én, 2 barátnőmmel kb. egyszerre szültünk.:)
Én jól érzem magam vele itthon, 4 hónapos, szeretnék vele valameddig itthon maradni, aztán meglátjuk, mi lesz az életemmel.:) Szeretnék munkát váltani, valami sokkal kreatívabbat csinálni, sokkal több pénzért, sokkal jobb időbeosztással. Tudom, tudom, bilibe ér a kezem...:)
Nekünk nem azért nem lesz több, mert én "öreg" vagyok hozzá, hanem mert a férjem annak érzi magát, 37 éves és én ezt tiszteletben tartom.:)
"...hogy hiába van kapcsolat ha a férfi nem akarja. Vagy a másik eset, hogy a nő megunja hogy a férfi döntésképtelen, 28 évesen kilép a kapcsolatból..."
Csak a lényeget ragadtam ki az egyik válaszodból. Nekem valamiért nem egészen kerek ez a történet. Szerintem ő konkrétan még nem akar az 1 éves kapcsolatba gyereket. Hiába próbálod mentegetni, vagy teljesen mást beleképzelni a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!