Egyszer csak jottek a fajasok es ennyi. Mar az elso masodpercben tudtam, hogy ez mar az. Te is tudni fogod, hidd el. Fel fog tunni
2016. szept. 22. 17:05
2/10 anonim válasza:
Ezt nem lehet leírni, át kell élni. Tudni fogod, ha eljön az idő!
2016. szept. 22. 17:16
3/10 anonim válasza:
Elfolyt a magzatvíz, eláztattam az ágyat, a parkettát, a járólapot, mire kiértem a wc-be és ott leesett, higy nem bepisiltem. Onnantól egyértelmű volt. :D
2016. szept. 22. 18:02
4/10 anonim válasza:
Zuhanyzás közben elfolyt a magzatvíz. Egyből tudtam, hogy ez az lesz, olyan érzés volt, mint amikor megindul a menstruációs vér.
2016. szept. 22. 18:22
5/10 anonim válasza:
Két héttel a kiírt időpont előtt már próbáltam érezni valamit. :)
Egy nappal a szülés előtt reggel azt hittem, hogy picit bepisiltem, aztán rájöttem, hogy magzatvíz. Fájások nem voltak, az nem is tudom, milyen ha magától kezdődik, mert zöld volt a magzatvíz, így oxitocint kaptam.
2016. szept. 22. 18:34
6/10 anonim válasza:
Elkezdődtek a fájások, először 20-25 perces időközökkel. Nem voltak vészesek, de visszaaludni nem tudtam tőlük, és rendszeresek voltak, így tudtam, hogy ez az. 16 órával később lettek csak a fájások olyan sűrűek, hogy a kórházba induljunk. A magzatvíz nálam csak akkor folyt el, amikor más teljesen kinyílt a méhszáj.
2016. szept. 22. 18:40
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon enyhe fájásaim voltak mint mindig és zuhany után meglepődtem, hogy sokkal erősebbek lettek. De ez volt délelőtt, este 10 körül már fájt annyira 5-7 percesekkel, hogy nem lehet nem észrevenni. Ne aggódj, tudni fogod!
2016. szept. 22. 19:52
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor nekem csak joslofajasaim vannak?
Este begorcsolt a hasam,olyan mensi szeru gorcsok voltak es befeszult es bekemenyedett a hasam,semmit nem tudtam aludni es nyomas erzetem volt,egyfolytaban olyan erzesem van mintha folyna valami,de szerintem az folyas de olyan vizszeru,nem tudom oszinten milyennek kellene lennie.
Azota meg mindig ugyan azok vannak.
Es egybol mentetek korhazba vagy megvartatok a par perceset?
Es a fajasok milyenek voltak mit ereztetek??
2016. szept. 22. 19:58
9/10 anonim válasza:
7-es vagyok, nekem talán délelőtt 9 körül volt amit írtam és talán délután 6-7 körül lehetett (miután boltba mentem) amikor már érezhetően tényleg fájásaim voltak. Eleve azért indultam el, mert sok sok óra telt el és csak gyenge fájásaim voltak, reméltem, hogy erősebbek lesznek kis mozgás hatására. Úgy lett. Úgyhogy neked akármi lehet de várj, nem éri meg rohanni. Rendszeres 5 percesekkel indultam el, akkor már azért erős fájásaim voltak.
2016. szept. 23. 06:55
10/10 anonim válasza:
Én már amúgy is kórházban voltam, egyik este éjfél múltával felébresztett egy gyenge, de határozott fájás. 20 percenként jöttek egészen de. 10-ig. Reggeli vizit után vizsgáltak meg először, aztán délben az 5 perceseknél, de visszaküldtek a szobába pihenni. 1 órakor sétáltam vissza a szülőszobához, azaz vonszoltam el magam, akkor már szinte egybefolytak a fájások, pedig "csak" 40-50 mp-ig tartott, aztán 1 perc szünet... Nekem lent, elöl görcsölt a hasam, feszített, a végén már kegyetlenül. Hallottam olyat, hogy van akinek a dereka akar leszakadni. Vizem nem folyt el, burkot repesztettek fél 2-kor, 2-re meglett a bébike. Ha nem fektettek volna be, szerintem 11-dél közt indultam volna; úgy, hogy 20 perc autóútra van a kórház.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!