Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismama vagyok. Ti...

37 hetes kismama vagyok. Ti ereztetek ilyet?

Figyelt kérdés
Ma delutan elkezdetem mashogyan erezni a babamat mint eddig.Valami miatt tegnap ota nem volt annyira aktiv. De mostmar azert megint beindult a kismanom. Viszont mashogy erzem a bal oldalon lennt ahogyan fekszik fej fekvesu ott kintha ugy ereznem belulrol h hozzá tapad a hasamhoz. Miert van ez?
2016. szept. 11. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert odanyomta magát. Én is pl az éjjel kimentem a mosdóba, és tök más formája volt a hasamnak, mint szokott lenni, odatettem a kezem és mintha vmelyik testrészével oda lett volna tapadva a hasfalhoz, még reggel is úgy volt. Ha leereszkedsz négykézláb és úgy maradsz pár percig, közben mélyen lassn lélegzel, el fog mozdulni. Ebben a pozícióban ugyanis jóval több helye van. Én akkor is csinálom, ha nagyon rugdos, mert már kicsi a helye, de így tudsz neki biztosítani egy kis extrát. 40+4 hkm
2016. szept. 11. 18:59
 2/2 A kérdező kommentje:
En nem erzem h annyira kinyomna magat csak nem tudom mire velni h ennyire mashogy erzem a babocamat. De szerdan meg kerdezem a nogyogyaszomat. Koszonom a valaszodat. Neked pedig konnyu szulest kivanok :)
2016. szept. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!