Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pontosan hol éreztétek a...

Pontosan hol éreztétek a babát az első mozgós hetekben?

Figyelt kérdés

Az első "rúgást" vagyis inkább egyértelmű mocorgást a köldök magasságában éreztem oldalt, a 16. hét körül. Azóta viszont inkább jóval lennebb érzek mozgást, elöl, a szeméremcsont fölött, tehát a köldöktől olyan 8-10 centire lefele. Mostanra már nem fennebb kellene legyen a baba? (17. hét)

Ti pontosan hol éreztétek a mozgást az elején?

2016. aug. 14. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Köldök alatt jóval, valamelyik oldalon, 17. héten.
2016. aug. 14. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
16. heten meg nem er el a koldokig a baba. Szerintem a 8-10 centire a koldoktol az sokkal realisabbnak tunik. En a 16. heten vagyok jelenleg, mozgast meg ugyan nem erzek, de a szivvereset mindig nagyon lent talalom meg, a bugyi vonalaban, a koldoktol nagyon nagyon nessze. Szerintem nincs problema
2016. aug. 14. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos, pontosan olyan lenn érzem én is. A bugyi vonalánál. És csakis akkor ha ülő helyzetben vagyok, a lábam pedig feltéve egy székre. :) Akkor sem mindig, de mondjuk két-háromnaponta igen :)
2016. aug. 14. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

En a köldök és a bugyi vonal között féluton és kozepen kezdtem el erezni.

Most mar a köldökömhöz sokkal közelebb érzem már

24 hkm

2016. aug. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!