Mikor éreztétek az első baba mozgását, és mit éreztetek? 16+1nap
Első babát 16 hetesen éreztem először, olyan volt mintha buborékok lennének a pocakomban, 18 hetesen már igazi kis rúgásokat éreztem.
Második babát 15 hetesen éreztem, mintha pöckölgetett volna.
Köszi a válaszokat. :)
Én ma reggel éreztem. Olyan volt mintha valaki végigsimította volna a hasfalamat belülről. Hajnalban pedig az oldalamról hanyatt fordultam és akkor elég intenzíven éreztem, hogy valaki fészkelődik bent. Szerintetek lehetséges? :)
Az igazság az hogy nem vagyok egy vékony alkat, de rendesen gömbölyödik a hasam :)
Most, hogy éreztem a bébit, elkezdtem élvezni a terhességet :)
17 hetesen már éreztem kisebb mozgásokat de egy ideig nem voltam benne biztos hiszen nem tudtam mit is kellene pontosan érezni :D azóta hétről hétre egyre esősebben és többet mocorog ! én olyannak írnám le néha mintha izomrándulás lenne :) máskor tompa ütések befelé :) tehát sajnos kívülről még nem érezni ! én is nagyon élvezem :) mindig mosolyra szalad a szám ahogy megmoccan !
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!