Ti pontosan hogyan tudnátok leírni az első magzatmozgásokat, mit éreztetek?
16 hetesen éreztem először. Leginkább ilyen idegrángáshoz tudnám hasonlítani,mint amikor valamim elkezd rángatózni :) furcsán hangzik,de máshogy nem tudom leírni :)
38+6hkm
Kedves első!
És amikor érezted ezt a "rángatózást" folyamatosan érezted akkor?
Nagyon az elején csak naponta 1-2x éreztem,amikor pl. pihentem. Egy kis ideig eltartott,de nem mondanám, hogy percekig, inkább csak folyamatos rángás fél percig,egy percig. Aztán volt szünet,megint kicsit éreztem,utána mindig gyakrabban :) remélem valamennyire sikerült érthetően leírnom :)
1-es voltam
Én több mint 1 percig érzem. És nekem azért furcsa mert pár napja is volt ilyen de akkor nem éreztem még ennyire, most meg már azért gyanús mert erősebben érzem meg gyakrabban is.
De még mindig bizonytalan vagyok.
Szerintem a babád érzed :) fura érzés,majd pár hét múlva már egyértelmű mozgásokat fogsz érezni :) nekem már olyan kicsi helye van szegénynek,hogy mindig kinyomja magát valahol,néha kicsit kellemetlen,elég erősen mocorog,de nagyon jó érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!