Ti pontosan hogyan tudnátok leírni az első magzatmozgásokat, mit éreztetek?
Na most már a férjem is észrevette! :)
Örülök, hogy ilyen korán!
21 hetesen kezdtem érezni.
Sokan osszekeverik. A bőr is kitüremkedik fél centire, ahol rúg.
Akik sokadszor terhesek ők érzik ilyen korán általában.
Főleg fekve lehet érezni. Amúgy mintha beutnem a kezem érzés csak fájdalom nélkül maga a nyomás 1 másodpercre ritkán vagy sűrűn
13. héten járok első babával :)
Én még nem éreztem semmit, nyilván, még nagyon korai, de rendkívül kíváncsi vagyok, milyen is lesz :D
Attól félek, hogy nem fogom észrevenni, de ezek szerint, akkor azért nem olyan, hogy ne vegyem előbb-utóbb észre :)
Észre fogod venni csak először még nem leszel biztos benne. Ez nálam is így volt.
Utána kiderült hogy nálam már egyszer bejelentkezett a 12. hét körül egy kis időre egyszer lefekvésnél. Ez utólag ugrott be.
Amikor feltettem ezt a kérdést akkor meg már kezdtem gyanakodni.
Na most meg aztán biztos vagyok benne, mert az érzés most is megvan és elég sűrűn. :)
Én most már a nagyobb mozgásait várom ami még egyértelműbb lesz! :)
Ezt nem hiszem el!! :))
Az előbb a bal oldalamon egy kisebb rúgást éreztem ami látszott kívülről is. Ez is ő volt már?? Akkor nekem nagyon erős babám lesz! Nem tudom mi más lett volna, de annyira egyértelmű volt!
Most lépek a 16. hétbe amúgy mindjárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!