Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babát hány hetesen...

Második babát hány hetesen éreztétek meg?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag napra pontosan ugyanakkor, mint az elsot. Epp a betoltott 17. heten. De a masodiknal elol volt a lepeny, az elsonel pedig nem.
2016. szept. 6. 22:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Pontosan a 15.heten
2016. szept. 6. 22:51
 3/15 anonim ***** válasza:
12 hetesen.
2016. szept. 7. 01:05
 4/15 anonim ***** válasza:
12. De igazi nagy rúgàsokat csak 18hetesen produkàlt, ami fura volt,mert az első babàt màr a 13. héten lehetett érezni kìvülről is.
2016. szept. 7. 02:13
 5/15 anonim ***** válasza:
35%

Ilyenkor érzi magát az ember igazi selejtnek, hogy az elsőt csak a 20. hét után érezte, és hiába tölti a 15. hetet, még a másodikat sem érzi.

Kb. agyvérzést kapok, mikor mindenki kérdezgeti már hetek óta!!, hogy na, és érzed már rúgni?! Nem, nem érzem, mivel az ultrahangon is látni, hogy vidáman lebeg a magzatvízben a méhem közepén, ráadásul elég lent is tapadt meg.

Lassan úgy érzem, a kismamák most ebből is versenyt csinálnak, ki milyen hamar érzi mozogni, és az nyeri, aki korábban. Mert érdekes módon, mikor 12 éve az elsőt vártam, akkor mindenki normálisnak tekinti, hogy 20 hetesen mozdul meg először, többedik baba a 18. hét felé. Most szinte "alap", hogy a baba a 15. héten megmozdul, ha többedik, akkor a 12. héten. Megdöbbentő, hogy egy évtized alatt mennyit zsugorodott az anyaméh!

2016. szept. 7. 06:03
 6/15 anonim ***** válasza:
48%

Mi van utolsó savanyú a szőlő?

Elsőt 18 hetesen, másodikat 15 hetesen....

37hkm

2016. szept. 7. 07:51
 7/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
62%

Húúú, valaki nagyon pipa. Nem versenyzünk, de különbözőek vagyunk, fel kellene fogni, hogy van, aki előbb megérzi, van, aki utóbb. Szövetek, hasfal feszessége, elől-hátul tapadó méhlepény, bármi az oka, de ezen kiakadni eléggé felesleges.

Nem úgy szólt a kérdés, hogy szerintetek mennyire defektes az, aki csak középidőben érzi meg a magzatmozgást.

Én az elsőt 17 hetesen éreztem, a másodikakat pedig 14. betöltött héten. Nem versenyzek, nem tehetek róla, hogy így volt.

2016. szept. 7. 08:45
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

De azt ugye vágjátok, hogy senki se merte ezek után beírni, hogy ő a 18. hétig nem érezte az elsőt, és a másodikat is csak a 16. héten...

Pedig az sokkal gyakoribb.

Ellenben aki most ránéz a kérdésre, azt fogja gondolni, hogy az a "normális", ha 15 hetesen már kívülről is érezni a baba mozgását, és biztos, hogy vele valami gond van.

Ezt a jellegű versengést egyébként élőben is tapasztalom. Volt olyan kismama, aki büszkén kijelentette, hogy ő már 9 hetesen érezte a magzatát mozogni! A nőgyógyász röhögte körbe, hogy reméli, nem gond, hogy még nincs karja és lába sem, de azért biztos jó nagyot rúg.

2016. szept. 7. 09:21
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

Sajnàlom hogy ìgy érzel. És szerinted az mennyire rossz amikor kétségbe vonjàk az érzéseidet??? A fiamnàl még a doki is furcsàn nézett, hogy ugyan màr mit is érezhetek... Aztàn az uh- nàl ràjött a 15. héten, amikor belerúgott a gyerek :-).

Ha ez megnyugtat nem csak rajtad múlik mikor érzed a babàt. Sőt amìg pici kb a 16. hétig inkàbb a babàn múlik. A fiam nagyon masszìv izomzattal 4kgval született 38. héten. 20 hetesen azt hittem meghalok akkoràkat rúgott- màs meg akkor mesélte,hogy kezdi érezni... Fiam màr szülés màsnapjàn tartotta a fejét pl, 3 hetes pedig forgott, 10 hónaposan ment. Nem csoda,hogy éreztem mozogni olyan koràn.

A lànyomat csak azért éreztem mert tudtam hol és mit kell érezni, különben tuti nem "éreztem volna" 16. hétig vagy tovàbb. De ő 5-6 hónaposan is inkàbb szobanövény kategória, épp csak forgolódott. Mìg a fiam ekkor màr stabilan ült és àlldogàlt kapaszkodva.

Ekkora eltérés lehet két baba között. Ez pedig màr a pocakban is meg van.

2016. szept. 7. 10:25
 10/15 anonim ***** válasza:
39%

Volt olyan kismama, aki büszkén kijelentette, hogy ő már 9 hetesen érezte a magzatát mozogni! A nőgyógyász röhögte körbe, hogy reméli, nem gond, hogy még nincs karja és lába sem, de azért biztos jó nagyot rúg.

Ne ehhez a nőgyógyàszhoz se jàrnék, egy 9 hetes magzatnak màr a könyöke is rendesen hajlik és a 8. héttől reflexmozgàsokat is végez.

De ezek szerint neked csak tényleg savanyú a szőlő.

2016. szept. 7. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!