Ez babamozgás lehetett? Konkrétan hol éreztétek először?
Én nem tudom mert én nem buborék érzésnek érzem hanem ilyen remegésnek, rezgésének meg van amikor kaparászásnak, apró bökdösésnek. A remegés látszik is nyugalmi állapotban. A kaparászás és bökdöső érzést pedig pár napja kezdtem érezni.
Az pedig igaz hogy amikor az ember valamit csinál aztán hirtelen leül és pihen akkor azután rögtön jelentkezik a baba mozgása, én legalábbis ezt vettem észre. Meg evés után is beindul.
17+4 hkm
Köszönöm a válaszokat :)
Másodiktól kérdezem: hányadik héten kezdted érezni? Első vagy második baba?
Első baba
12. héten egyik este "bejelentkezett" amikor épp lefeküdtem aludni.
Utána semmi.
14. héttől pedig minden nap érzem és egyre erősebben.
Szia!
Az első és semmivel nem összekeverhető a 18+6 naposan történő erős rúgás volt :D Ez a hasam alján történt. És a mai napig is ott érzem legerősebben a rúgásokat, de a mozgások már erősek és a köldökig mindenhova kiterjed. Ezelőtt 3 ilyen buborék pukkanást éreztem csak. Az elsőt épp ott ahol te is írtad, bal oldalt a köldöktől 3-5 cm-re átlósan lefelé :)
Azóta párom szerint alien költözött a hasamba :D Annyira mozog már :)
Gratulálok a babához :)
Üdv,
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!