Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babamozgás 35 hetesen?

Babamozgás 35 hetesen?

Figyelt kérdés
Normális ha a baba nem olyan aktív 35.héten?Ma pl: Csak be bejelentkezik hogy meg van.De előtte napok a éreztette is magát.Szerintetek?
2016. ápr. 15. 15:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
en is 35 hetes vagyok.. nekem is van hogy 1 nap neha-neha mozog van amikor egesznap de ezert azert van mert mar nem nagyon fer meg mar tobbet is alszik...egyebkent mikorra vagy kiirva?
2016. ápr. 15. 16:28
 2/17 A kérdező kommentje:
Május 21-re vagyok kiírva.Te?Semmi bajom nincs.Kivéve a pisilés és folyás.Meg a állandó betét használat miatt bepirosodott a puncim és kellemetlen.
2016. ápr. 15. 20:35
 3/17 anonim ***** válasza:
majus 19-re vagyok kiirva:) allando pisilestol mar en is kivagyok meg eros joslofajasaim is vannak.. de egyebkent eleg jol erzem meg magam.. jujj szerintem masik betet kene hasznalnod, ne hogy valami fertozesed legyen
2016. ápr. 16. 10:44
 4/17 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs jóslófájásom vagy is nem tudom mert nem tudom mit kell éreznem akkor.Első terhességem.Olyan van mikor szerintem nyújtózik hogy eldeformálódik a hasam de rendesen.Cseréljek betétet?És mivel kezelhetem vagy kenhetem Szerinted?
2016. ápr. 16. 12:26
 5/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én a 36-ik hetet taposom, május 18-ra vagyok kiírva. babám egy percre sem állle,olyan aktív. HA járkálok akkor kevesebbet mozog, de mihelyst leülök vagy lefekszek azonnal feszíti szét a hasam. Aludni is alig tudok. Második baba.

Hasam nagyon fájdogál,néha görcsöl is.

Szerintem is cserélj betétet, nekem 3 féle is volt eddig,mert mindegyiktől viszkettem.

2016. ápr. 16. 12:42
 6/17 anonim ***** válasza:
joslofajasok amikor az egesz hasadalja gorcsol meg fajdogal...meg kemenyedik ..derekfajassal is jar.. szerintem is cserelj betetet es ha a fasik fajtatol is pirosodik, faj, viszket stb akkor nyugodtan kerdezz ra a nogyogyasznal o biztosan segitene... intimlemosoval moshatod.. kulon van kismamaknak is.. en nedves torlokendovel szoktam nekem az is szokott segiteni
2016. ápr. 16. 13:26
 7/17 anonim ***** válasza:
elso valaszolo voltam
2016. ápr. 16. 13:27
 8/17 anonim ***** válasza:
na es tudjatok mar a baba nemet? meg hol fogtok szulni? szinten elso:)
2016. ápr. 16. 13:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Olyan összehúzódásaim vannak hogy eldeformálódik a hasam és se a hátam se a derekam nem fáj.Van mikor egy órába többször is van de van amikor két három órán keresztül nincs semmi.Éjszaka simán alszom.Akkor most ez mi?
2016. ápr. 16. 13:37
 10/17 anonim ***** válasza:
szerintem ahogy a baba mozgolodik ugy formalodik vele a hasad is.
2016. ápr. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!