Babamozgás 35 hetesen?
Figyelt kérdés
Normális ha a baba nem olyan aktív 35.héten?Ma pl: Csak be bejelentkezik hogy meg van.De előtte napok a éreztette is magát.Szerintetek?2016. ápr. 15. 15:20
1/17 anonim válasza:
en is 35 hetes vagyok.. nekem is van hogy 1 nap neha-neha mozog van amikor egesznap de ezert azert van mert mar nem nagyon fer meg mar tobbet is alszik...egyebkent mikorra vagy kiirva?
2/17 A kérdező kommentje:
Május 21-re vagyok kiírva.Te?Semmi bajom nincs.Kivéve a pisilés és folyás.Meg a állandó betét használat miatt bepirosodott a puncim és kellemetlen.
2016. ápr. 15. 20:35
3/17 anonim válasza:
majus 19-re vagyok kiirva:) allando pisilestol mar en is kivagyok meg eros joslofajasaim is vannak.. de egyebkent eleg jol erzem meg magam.. jujj szerintem masik betet kene hasznalnod, ne hogy valami fertozesed legyen
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem még nincs jóslófájásom vagy is nem tudom mert nem tudom mit kell éreznem akkor.Első terhességem.Olyan van mikor szerintem nyújtózik hogy eldeformálódik a hasam de rendesen.Cseréljek betétet?És mivel kezelhetem vagy kenhetem Szerinted?
2016. ápr. 16. 12:26
5/17 anonim válasza:
Sziasztok. Én a 36-ik hetet taposom, május 18-ra vagyok kiírva. babám egy percre sem állle,olyan aktív. HA járkálok akkor kevesebbet mozog, de mihelyst leülök vagy lefekszek azonnal feszíti szét a hasam. Aludni is alig tudok. Második baba.
Hasam nagyon fájdogál,néha görcsöl is.
Szerintem is cserélj betétet, nekem 3 féle is volt eddig,mert mindegyiktől viszkettem.
6/17 anonim válasza:
joslofajasok amikor az egesz hasadalja gorcsol meg fajdogal...meg kemenyedik ..derekfajassal is jar.. szerintem is cserelj betetet es ha a fasik fajtatol is pirosodik, faj, viszket stb akkor nyugodtan kerdezz ra a nogyogyasznal o biztosan segitene... intimlemosoval moshatod.. kulon van kismamaknak is.. en nedves torlokendovel szoktam nekem az is szokott segiteni
8/17 anonim válasza:
na es tudjatok mar a baba nemet? meg hol fogtok szulni? szinten elso:)
9/17 A kérdező kommentje:
Olyan összehúzódásaim vannak hogy eldeformálódik a hasam és se a hátam se a derekam nem fáj.Van mikor egy órába többször is van de van amikor két három órán keresztül nincs semmi.Éjszaka simán alszom.Akkor most ez mi?
2016. ápr. 16. 13:37
10/17 anonim válasza:
szerintem ahogy a baba mozgolodik ugy formalodik vele a hasad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!