Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen kinek mennyit...

VBetty kérdése:

16 hetesen kinek mennyit mozgott a babaja?

Figyelt kérdés
aki mar erzi 16hetesen a baba mozgasat,annak mennyit mozog a babocaja mondjuk naponta?13.hettol erzek ici pici mocorgast,mostmar kicsit erosebben.elso babas kismama

2015. jan. 30. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:

16 hetesen még csak néha-néha éreztem a babáimat (első és második terhességemkor is).

18 hetesen már naponta többször is "bejelentkeztek", főleg délután voltak aktívak.

Aztán utána az első babám nagyon aktív lett, egész nap éreztem őt, el sem hittem, hogy alszik is néha.

Második babám nem ennyire mozgékony. Pár óránként érzem, de akkor nagyon erősen. Most vagyok 27 hetes.

2015. jan. 30. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 14 hét pár naposan kezdtem el érezni, szintén első baba. Érzem minden nap, de van, amikor csak nagyon gyengén, és csak este, mikor lefekszem, főleg ha félig hasra fordulok. Gondolom jelzi, hogy rajta fekszem, menjek odébb :D Aztán vannak aktívabb napok, akkor van, hogy egész sokszor jelentkezik.

16+1 hkm

2015. jan. 30. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Enis pont ma vagyok 16+1.:)az En babom is estenkent aktivkodik leginkabb de napkozben is. Most faj a vizholyagom egy pontban gondolom nyomja a picim.
2015. jan. 30. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 15. hét 6. napján,pont mikuláskor mozdult meg először :) Eleinte nem sokat éreztem aztán a 18. héttől rendesen beindult,mostanra már hullámzik a hasam mint a Balaton. Holnap leszek a 24. hétben. Nekem is az első babám :)
2015. jan. 31. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!