Van aki 12 hetesen már érzett mocorgást, többedik terhességénél?
Figyelt kérdés
Én 12+1 heteske vagyok és pár napja furcsaságokat érzek. 5-ik terhességem(két vetélésem volt)és néha olyan érzésem van,hogy a babát érzem. Más,mint a bél mozgás és egész lent érzem. Érzett már is ilyen? Vagy csak beképzelem? De szerintem nem. Köszönöm.2012. jan. 28. 16:45
1/6 anonim válasza:
Nekem a negyedik terhességem (2 vetélés).
Az első élőnél már a 12. UH-ra úgy mentem, hogy tudtam, hogy azt érzem, hogy mocorog. Senki nem hitt nekem, de láttam is az UH-on, hogy mozog, és éreztem is. Teljesen egyértelmű volt. A mostani terhességemnél (30+4) is már 11 hetesen éreztem. Új védőnénim van, és Ő elhitte nekem, és mondta, hogy Ő is nagyon hamar érezte.
2/6 anonim válasza:
Én fel is írtam a második terhességemkor,hogy mikor éreztem legelőször a mozgását és a 12.héten volt.Még én is meglepődtem,hogy ilyen hamar.Apró rángások voltak és volt egy határozott megmozdulása is.Úgyhogy szerintem nem képzeled be.Egy kismama különbséget tud tenni egy bélmozgás és egy ilyen érzés között.
3/6 anonim válasza:
Igen,létezik,én most a második babát már 12-13 hetesen éreztem néha,de 15 hetesen már nagyon.16 hetesen a hasmra tett kezemmel is érzékelhető volt kívülről is,17 hetesen pedig az 5 éves kisfiamnak is szóltam,hogy jöjjön,mozog a hugi :)És ujjongott,hogy megbökte a tenyerét :)))Most 17+3 vagyok nagyon jól érzem már kívülről is,de ez csak este 9-10 körül van,amikor teljes nyugalomban vagyok már legalább fél órája.Alig várom,hogy apa is érezze,majdnem 20 hetes leszek,mikor hazajön,külföldön van.Szerintem nekem se hiszik el,de nem érdekel,az a lényeg,amit érzek :)
4/6 anonim válasza:
én 13 hetes vagyok,3.baba..nem érzem..ez baj?aggódom.
5/6 anonim válasza:
Kedves utolsó! Sokan csak a 17. hét körül kezdik érezni a mocorgásokat. Semmi gond, hogy még nem érzel semmit.
6/6 anonim válasza:
Hiszitek vagy nem , én már a 9. héten éreztem. Mondjuk nagyon figyeltem és mindig csak este éreztem mikor háton feküdtem! Mostanra olyan erős hogy látványos olyan 2 hete. Apa olyan 4 hete érzi.
19+4 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!