Testalkat befolyásolja ki mikor érzi meg a babát?
Júliusi képek.
176 magas és 95kg vagyok (nyáron volt 87kg)
Szerintem ti is látjátok hogy szép széles csípőm van. Augusztus 18-án volt meg utoljára. Szeptember végén be is fejeztem a munkám mert nagyon nehéz fizikai munkát végeztem, ami formában tartott. Most hogy otthon vagyok kicsit kipárnásodott a derekam meg hízott a hasam is. Ez befolyásolja mikor fogom érezni a baba mozgását? Most vagyok 14 hetes. Tudom arrébb van még hogy érezzem, csak kíváncsi vagyok ti mit tapasztaltatok.
Semmi köze a hájhoz.
Én 85 kg voltam amikor terhes lettem 160cm-el. A 14 héttől éreztem a mozgását, közben a dokim hülyének nézet, hogy olyan nincs, majd a 18-adiktól kezdhetem el gyanítani.
Szóval ez nem alkati kérdés, ez más.
Nincs összefüggés, én 84 kgval kezdtem az elsőt kb 89 kgval éreztem a mozgàst 12 hetesen(160cm vagyok) mellsőfali lepénynél,fiú baba. Màsodikat 70kgval kezdtem 77 kgval éreztem szintén 12 hetesen hàtsó fali lepénynél,làny baba.
Ez azon múlik belül mennyire vagy érzékeny.
én viszonylag vékony vagyok 55 kg, de csak 18.héttől érzem a babát, de azóta nagyon aktív. mellsőfali a lepény
19.hetes kismami
Én is vékony vagyok, 158 cm és 51 kg (most). A 20. héten éreztem először a babát. Mellső fali lepényem van.
22+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!