Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes kortól lehet...

Hány hetes kortól lehet elvégeztetni a kombinált tesztet?

Figyelt kérdés

A fizetős mindent kimutató azt hiszen úgy hivják prena teszt.

Legalábbis külföldön a svájci barátnőm egy ilyen tesztet csinált amiből kiderült minden ok. Itt is van ilyen?

Ha igen jól tudom hogy 30.000?

2016. szept. 22. 08:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A terhesgondozásba már ismét vannal ezek a genetikai dolgok vagy csak a 12. hetes uh?
2016. szept. 22. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:

A tehesgondozas egy db uh-bol áll. Ezt nem csinaljak mar meg. Ezt magánba tudod csak megcsináltatni ugyanis a vérvétel részét nem finanszírozta az állam.... Nalunk 9ik héten vették le a vért de pl az Istenhegyin a bnomnek a 12ik héten. Az uh-t 12ik héten érdemes megcsináltatni, de előre be kell jelentkezni. Nekem a kombinált teszt ára 15 volt a 9ik heti vizsgálat és vérvétel, 20 pedig a 12ik heti uh és eredmény magyarázat.

Üdv 29hkm

2016. szept. 22. 21:42
 13/13 anonim válasza:

Én pont ma voltam a Czeizel intézetben, 33.000 Ft volt, de megérte, viszonylag gyorsan meg is tudtam az eredményt, és hiába nem vagyok veszélyeztetett korban megnyugtató,hogy tudom,hogy semmi baja a manónak.:)

11+4 hkm.

2016. nov. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!