Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. hetes kombinált teszt...

A 12. hetes kombinált teszt eredménye 1: 1000 -hez lett. Lett - e valakinek hasonló eredménye? És mit mondtak rá? Integrált tesztet javasolnak, mi a véleményetek? Szükséges? Hol lehet ingyenesen elvégeztetni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megcsináltatnám.
2010. nov. 16. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
én integráltat csináltattam, abban 2 betegséget néztek, a downt és az idegcsőzáródási rendellenességet, ez utóbbi nekem 1:930 lett, 2 orvost megkérdeztem, azt mondták ez jó eredmény, nem kell aggódni, uh-k jók lettek, egészséges babám született
2010. nov. 16. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Én Siófokon csináltattam az integráltat 30 ezer Ft volt, Kaposváron ingyen lett volna, csodálkoztam is, (mindkettőt integrált tesztnek hívják) és mégsem volt ugyanaz, azért volt ingyenes, mert sokkal kevesebb markert vizsgáltak

nem is értem hogy lehet ez

szóval mi inkább fizettünk

2010. nov. 16. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! A kombinált teszt eredményem 1:1800 lett Down-kórra, ezt automatikusan megcsinálta a kórház, de én kértem az integrált tesztet is, ami már fizetős volt. (biztos ami biztos :-)) Az eredménye ugyanez lett:-) A dokim azt mondta, hogy jók az eredményeim. AZóta van egy gyönyörű, egészséges 11 hónapos kisfiam:-)))) Minden jót és nagyon boldog babavárást!
2010. nov. 17. 06:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez jó eredmény. Az átlagos kockázatot hozta ki. De ha nagyon szeretnéd, meg lehet csinálni az integráltat is.
2010. nov. 17. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Bocsi,off.

Ez ilyen természetes mindenkinek?Mármint ezeket a teszteket megcsináltatni,én kaptam két csekket(laza 29ezer Ft),hogy van rá lehetőségem. A magándokim fel sem ajánlotta,csak a kórházban adták. A dokim megvizsgált,és aszonta,h az UH alapján kb 85%-os pontossággal tudja szűrni ezeket a rendellenességeket.Ha utána olvastok,ezek a tesztek is ennyire megbízhatók. Szóval most én vagyok felelőtlen és ez mindenkinek természtes?

2010. nov. 17. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:

2. és 3. válaszoló vagyok

szerintem itt nem arról van szó hogy természetes vagy felelőtlenség, hanem ki hogy érzi, és kinek mit enged meg a pénztárcája

nekem javasolták az integráltat, ill én 33 éves vagyok már, és úgy döntöttünk szánunk rá 30 ezer Ft-ot, persze tudom ez sok, és nem mindenki engedheti meg magának

2010. nov. 17. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:

10:38

nekem természetes volt, hiszen a kombinált tesztet el lehet végeztetni ingyenesen is, így éltem a lehetőséggel. és később milyen jó, hogy éltem vele!!... borzalmas lett az afp-m és a jó kombinált eredmény miatt tudtam a körülményekhez képest higgadt maradni. és nem kellett magzatvíz mintavételt csináltatni.

az integrált valóban 30 ezer és az mindenhol fizetős, azt én is sokallom.

2010. nov. 17. 11:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem megcsináltatom, csakhogy megnyugtassam magunkat.
2010. nov. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!