Kombinált teszt egyes kórházakban tényeg ingyenes? Hogyan tudom elvégeztetni? Beutaló kell hozzá?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2009. márc. 6. 07:37
1/10 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom mindenhol ingyenes. Nekem a védőnőm ajánlotta fel mondta, hogy teljesen ingyen van, úgyhogy megcsináltattam. Kérdezd meg te is a védőnődet.
2/10 vav22 válasza:
Nem mindenhol ingyenes! Például itt Fehérváron a nővédelmi központba megcsinálják ingyen, persze csak fehérváriaknak, de például a kórházban nem csinálják meg ingyen. De azért van még több hely az országban, ahol ingyenes. Megírhatnád merrefelé laksz, hátha valamelyik válaszoló közelebbit tud akkor mondani, mert így csak általánosságban beszélünk.
3/10 anonim válasza:
Szia!
Egerben, Nyiregyen és Miskolcon a megyei kórházakban van ingyen, a körzetileg oda tartozóknak, mert a sejtbankkal szerződésben állnak, igy azok ingyen elvégzik a kombinált tesztet.
Beutaló kell hozzá, nőgyógyász adja.
4/10 anonim válasza:
Bp-en a Margit kórházban ingyenes.
7/10 anonim válasza:
Sziasztok! Dunaújvárosról tudtok valamit?
8/10 anonim válasza:
Szia! Kecskeméten is ingyenes!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!