Mit csináljak, ha az anyósom elveszi tőlem a páromat? 32 hetes terhes vagyok!
Figyelt kérdés
Mindent megtesz!Májusban tudta meg hogy terhes vagyok és megígérte,hogy pokollá teszi az éltemet és mindent elkövet,hogy szétmenjünk!Albérletben laktunk és el kellett költözni,mert a tulaj eladta a lakást és nem volt hová mennünk és egyik család sem látja a másikat szívesen és így hazaköltöztünk.belebetegedtem a bánatba és nem tudom,hogy mihez kezdjek!2008. okt. 2. 14:22
11/15 A kérdező kommentje:
Hát köszi a sok választ!Sajna ki-ki a saját családjánál él és nagyon szenvedünk,hogy nem lehetünk együtt!
2008. okt. 2. 15:09
13/15 anonim válasza:
Hú, szóval gyakorlatilag külön éltek. Valahogy költözzetek el albérletbe. Hiszen egy ilyen anyóssal eléggé hátrányból indulsz, ha még nem is éltek együtt. Egyébként is, ha megszületik a pici mindkettőtökre szüksége lesz.
A párod mit szól ahhoz, hogy így áll hozzád, és a leendő gyermekéhez az anyósod?
Inkább éljetek szűkösebben, de boldogan együtt, mint így. Drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön.
14/15 anonim válasza:
Szia!Nálunk is vannak ilyen gondok!!Csak nálunk annyira féltékeny anyós,hogy nem normális!Külön élünk de az őlakásukba,mert úgy 2db van nekik.Pókol az éltem így!Másik albérletet nem tudtok találni?Így nem jó,hogy külön vagytok.Nem sokára itt a baba,és apára,anyára egyaránt szüksége van!!Kitartás neked!!Üdv:Zsuzsa 37 hetes kismami
15/15 A kérdező kommentje:
Írtam neked privit
2008. okt. 2. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!