Szerintetek az jó dolog, hogy anyósom a páromat mindig kifaggatja a munkahelyi dolgairól?
Ez tényleg attól függ, hogy a párodnak mi erről a véleménye.
Ha neki ez így jó, akkor te addig menj be másik szobába tévét nézni, vagy ki a konyhába inni egy teát.
Ha neki nem jó, akkor meg szóljon ő, mégis csak az ő anyja, és furán venné ki magát, ha neked kéne megvédeni anyukától. :)
(Én is elbeszélgetek a férjemmel minden nap, hogy mi volt melóban, és én is szoktam kedveseket mondani egy-egy emberkére, bár mentségemre legyen mondva: ismerem őket, és a férjemnek is igénye van erre.)
Beszélgetnek.
Nem látok ebben semmi rosszat.
és ez miért baj?
én is elmondom anyámnak ha épp volt valami extra a melóban,párom is az anyjának/apjának,sőt,még azt is ha velem volt valami...
naés?
örülök hogy érdekli őket
sttól hogy feleségül vett, a szülei még nem haltak meg számára...és majd csodálkozol ha anyósod utál...meg is lesz rá az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!