Szerintetek az jó dolog, hogy anyósom a páromat mindig kifaggatja a munkahelyi dolgairól?
Ez tipikusan olyan dolog amibe a feleségnek nem kell beleszólni, mert ha férjedet zavarja akkor nem mondja el anyukájának, ha nem tavarja akkor beszélget vele. Ennyi. Felnptt ember meg tudja oldani.
Nem jó dolog ha egy férj a nők csatározásának tárgyává válik, mint valami hülyegyerek akit anyuci meg asszonyka terelget hogy mit csináljon és kivel.
Ha egy felnőtt a férjed és nem kisgyerek akkor ha zavarja, nem fog anyukával beszélgetni a melójáról. Gondolom anyuka nem kényszeríti géppuskával hogy meséljen neki. Ha meg nem zavarja akkor az azt jelenti hogy csak téged zavar.
10:28-mi az, hogy semmi köze??? ő az anyja!!! Az ég szerelmére, ő adott neki életet, nevelte, mindent megadott neki, igenis joga van tudni. Méghogy semmi köze.... azért gondold meg mit akarsz leírni és ne csak össze-vissza írkálj hülyeségeket!
Kérdező: Neharagudj, de ez úgy hangzik, mintha minden apróságban is csak a rosszat keresnéd az anyósodban. Vannak a tiedtől 100000szer rosszabbak. Nálunk például nagyim miatt anyuék majdnem elváltak, mert aput anyum ellen szította. De megváltozott, és ma már nem csinálja ezt. Hidd el, ettől vannak sokkal rosszabbak is. Ha párodat nem zavarja, hogy kérdezgeti, és szívesen kiönti neki a lelkét, akkor rendben. Ez a legkevesebb, mégiscsak az anyja, nem?!
Nem, ezt nem neked írtam, hanem a 10:28-as válaszolónak, oda is írtam, nézz körül egy kicsit. Neked azt írtam, hogy:
"Kérdező:" Figyelmesebben olvasd át kérlek...
10:42-es válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!