Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az jó dolog, hogy...

Szerintetek az jó dolog, hogy anyósom a páromat mindig kifaggatja a munkahelyi dolgairól?

Figyelt kérdés
Minden nap leülteti kifaggatja mindenről, utána meg felhúzza magát. Az anyukája mindenkit szid, de nem is ismeri őket. Állandóan beleszól mindenbe. Mit lehet vele tenni?
2011. febr. 22. 10:25
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
De a páromnak sem tetszoik hogy beleavatkozik a dolgaiba,de hiába mondja neki.Nem mondtam én anyósomnak egy szótsem csak magamban megtartom a dolgokat.nem vagyok én rossz meny
2011. febr. 22. 10:36
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan olyan dolog amibe a feleségnek nem kell beleszólni, mert ha férjedet zavarja akkor nem mondja el anyukájának, ha nem tavarja akkor beszélget vele. Ennyi. Felnptt ember meg tudja oldani.

Nem jó dolog ha egy férj a nők csatározásának tárgyává válik, mint valami hülyegyerek akit anyuci meg asszonyka terelget hogy mit csináljon és kivel.

Ha egy felnőtt a férjed és nem kisgyerek akkor ha zavarja, nem fog anyukával beszélgetni a melójáról. Gondolom anyuka nem kényszeríti géppuskával hogy meséljen neki. Ha meg nem zavarja akkor az azt jelenti hogy csak téged zavar.

2011. febr. 22. 10:39
 13/48 anonim ***** válasza:
80%

10:28-mi az, hogy semmi köze??? ő az anyja!!! Az ég szerelmére, ő adott neki életet, nevelte, mindent megadott neki, igenis joga van tudni. Méghogy semmi köze.... azért gondold meg mit akarsz leírni és ne csak össze-vissza írkálj hülyeségeket!

Kérdező: Neharagudj, de ez úgy hangzik, mintha minden apróságban is csak a rosszat keresnéd az anyósodban. Vannak a tiedtől 100000szer rosszabbak. Nálunk például nagyim miatt anyuék majdnem elváltak, mert aput anyum ellen szította. De megváltozott, és ma már nem csinálja ezt. Hidd el, ettől vannak sokkal rosszabbak is. Ha párodat nem zavarja, hogy kérdezgeti, és szívesen kiönti neki a lelkét, akkor rendben. Ez a legkevesebb, mégiscsak az anyja, nem?!

2011. febr. 22. 10:42
 14/48 A kérdező kommentje:
Vagy lehet azért indult ki belőlem ez az egész mert nem hagy aludni de a a páromat sem hiába szólt a párom neki.Egész nap telefonál.Hajnali 4 kor kezdi .Meg igenis beleszóla kapcsolatokba.Lányának a férjét is lemondja mindennek.Majdnem elváltak a tanácsaitól.Meg fel akart a hívni a fia főnökét telon,hogy milyen szemét!!!
2011. febr. 22. 10:42
 15/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de én nem írtam semmi semmi közét!Dehogy nincs köze a fiához!Elnézted szerintem
2011. febr. 22. 10:44
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod FÉRFI akkor el tudja intézni. Nálunk én nem szólok bele a szüleivel való gondokba mert azzal csak pt degradálnám le. Nem szeretem amúgysem ha egy férfi nem tud intézkedni és asszonyka kell hogy dzsihádot csináljon még a pasi szüleivel is. Ha zavarja hát álljon a sarkára, neked aztán nem kell csinálnod semmit, max támogatnod ha úgy dönt hogy leállítja. Sok a hülye anyós de sajnos a kotnyelekedő menyecske is aki mindenáron degeneráltként kezeli a férjét mintha az a világon semmit sem tudna nagyfiú módon elintézni...
2011. febr. 22. 10:46
 17/48 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Sajnos olyan is,a tesójáék majdnem elváltak miatta a tanácsai miatt.Mindig a lányát a férje ellen uszítja .Van itt több gond ami bánt engem.Meg az unokáit semmibe veszi
2011. febr. 22. 10:46
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ezt nem neked írtam, hanem a 10:28-as válaszolónak, oda is írtam, nézz körül egy kicsit. Neked azt írtam, hogy:

"Kérdező:" Figyelmesebben olvasd át kérlek...

10:42-es válaszoló vagyok

2011. febr. 22. 10:47
 19/48 A kérdező kommentje:
10.46 Igazad van teljes mértákben.Hát sajna helyette mindent meg kell csinálni:(De ő már szólt az annyának sokszor hogy ne avatkozzon bele.De mindig akkor is mmondja neki.Párom meg kiabál neki vissza.Amiket elmondott régen neki azt hozza fel újra neki.
2011. febr. 22. 10:49
 20/48 A kérdező kommentje:
Bocsika csak úgy gondoltam az is nekem szól!!!Elnéztem:)De sajnos tényleg nálunk is durva helyzet sajna.Beleszólt abba is ahova elköltözünk hogy rendezzem be.Sógornőmékél nem engedte kidobni az ezer éves bútort sem.Mert antik.
2011. febr. 22. 10:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!