Szerintetek az jó dolog, hogy anyósom a páromat mindig kifaggatja a munkahelyi dolgairól?
Figyelt kérdés
Minden nap leülteti kifaggatja mindenről, utána meg felhúzza magát. Az anyukája mindenkit szid, de nem is ismeri őket. Állandóan beleszól mindenbe. Mit lehet vele tenni?2011. febr. 22. 10:25
31/48 A kérdező kommentje:
eddig ok!!!Ez a normális.De ahogy beleavatkozik az életünkbe az már nem.Meg a lányánál is galibát csinál mindig.
2011. febr. 22. 11:46
32/48 anonim válasza:
Állandóan a lányával jössz...ha a lánya hagyta akkor az ő hülyesége volt, ennyi!
33/48 anonim válasza:
Én meg úgy látom, hogy te rosszabb vagy mint anyósod.Neked mi közöd van ahhoz, hogy a lányánál mit csinál???Meg a sógornőjénél?Meg hogy mit beszél a szomszédokkal?Mi közöd neked ezekhez?Te törődj magaddal, a te kis családoddal.Jó, hogy engedélyt nem kell kérnie ahhoz, hogy egyáltalán létezhessen, mert te ott vagy.Pfff...
34/48 anonim válasza:
De nem tűzbe megy érte,nem kell ebben az esetben megvédenie senkitől max saját magától.A menye 1 rossz szót nem szólt senkinek.Tipikus önző anya,aki mindenkiben csak a hibát látja,elvették tőle a pici fiát.Nem értem minek ezt a műsort csinálni.
35/48 anonim válasza:
Érkezett normális válasz csak elveszett a sok anyósellenes-anyóspárti komment között:
" Mit lehet vele tenni?"
Lényegesen kevesebb infót kiadni. Közhelyekkel, zárkózóttsággal lerázni.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:17
36/48 A kérdező kommentje:
De a mi életünkbe is beleszól!!!!!Ez itt a gond.Tényleg mindenkiben a rosszat látja.Barátom haverjaira mondja milyen bunkók meg...Meg én zavarjam el őket!Mert a fiának nem kell már haver HA VAN CSALÁDJA.Ez ige normális dolog.Án meg nem szólok egy szót sem egy rosszat,még a a páromnak sem.Csak nem bírom tartani.
2011. febr. 22. 13:02
37/48 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy akkor bunkó lennék!!!!Akkor lennék az ha belemondanám a szemébe.De én nem vagyok olyan.Ha az összes gyereke elmenekült tőle igen jó lehet!!
2011. febr. 22. 13:04
38/48 A kérdező kommentje:
Igenis kedves utolsó igazad van!!!
2011. febr. 22. 13:13
39/48 anonim válasza:
Kérdem én,ha már ő törődjön magával,akkor az anyósa mi a túrónak pofázik bele az ő életükbe.Soha nem bántotta az anyósát.Lehet létezni,nem kell engedélyt kérni,de hagyni kell a másikat élni.Ha ennyire nem tetszik anyósnak a rendszer,akkor mondja meg szemtől szembe,ne áskálódjon,mert arra én is ugranék.Tényleg nagy mázlim van anyósommal.Annyira egy tündér,fiatalos,együtt járunk szolizni,vásárolgatni.És minden nap rengeteget beszélünk,sms-ezünk.
40/48 A kérdező kommentje:
na hallod mázlid van.Ő sajna nem olyan.Még a fodrászra is sajnálja a lóvét.Pl az sem teteszik neki ha szolizni megyek mert pénz.Pedig dolgozom és akkor mért ne??Meg ruhavásárlásba is beleszól.Meg kiszámolja a jövedelmünket,mire költöttünk(pedig 50000Ft kap tőlünk reszire)
2011. febr. 22. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!