Szerintetek az jó dolog, hogy anyósom a páromat mindig kifaggatja a munkahelyi dolgairól?
Figyelt kérdés
Minden nap leülteti kifaggatja mindenről, utána meg felhúzza magát. Az anyukája mindenkit szid, de nem is ismeri őket. Állandóan beleszól mindenbe. Mit lehet vele tenni?2011. febr. 22. 10:25
41/48 anonim válasza:
Nekem anyósom vágja a hajam,meg magának is...Hát részvétem,ne hallgass a rosszmájúakra...próbálj átnézni anyósodon,és ahogy van mód költözzetek el tőle...
42/48 A kérdező kommentje:
Mázlid van nagyon.Tudom hogy igazam van mert én élek vele sajnos:(.De a nem ok nélkül menekül innen az ember.Nemsokára elköltözünk.Úgy sokkal jobb lesz.Nem kell ezt mind magamban tartani
2011. febr. 22. 13:46
43/48 A kérdező kommentje:
meg nekem a cuccaim között turkál!!!Az volt a legelső probléma.Mikor elmentem dolgozni bejött a szobánkba.Használta az illatszeremet meg mindent,mert ő sajnálta a pénzt rá.Hiába mondja neki a párom hogy ide ne jöjjön be ne turkáljon.Direkt bejön másnap is.!!!Nehéz nagyon
2011. febr. 22. 14:17
44/48 anonim válasza:
Ha meg ennyire gáéz akkor mondjátok meg neki hogy többet ne csinálja. Minél durvábban. Ha ekkora bunkó akkor megérdemli.
Ennél értelmesebbet egyelten hozzászóló sem fog írni mert ez az egyetéleng megoldás. Megmondani hogy hagyjon titeket békében végre.
45/48 A kérdező kommentje:
Már mondtuk neki de hiába!!!Ha elmegyünk bejön kutatni.Egy megoldás van költözés!!!!
2011. febr. 22. 14:33
46/48 anonim válasza:
Akkor tudod ezekszerint hogy mit tegyetek, végülis válaszoltál a saját kérdésedre. Csak akkor nem értem minek kellett a kérdés :)
47/48 A kérdező kommentje:
Hát azért jó kibeszélni magamból,mert így rossz!!!
2011. febr. 22. 15:36
48/48 A kérdező kommentje:
Kedves anyós!!!Akkor lenne joga valakinek ilyet mondani,hogy én milyen meny vagyok ,ha tudja valójában milyen vagyok meg ismer!!!
2011. febr. 22. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!