A munkahelyi problémáidat hazaviszed vagy leteszed és nem foglalkozol vele? Mennyire teszi ez tönkre a családi kapcsolatokat?
A problémát nem lehet letenni az ajtóban. Az akkor is ott motoszkál a fejedben amikor belehuppansz a foteledbe. Kivéve akkor ha skizo vagy.
Néha nehéz elviselni és elviselt lenni. Mindkettő helyzetben voltam már. A jó társam mindenben társam.
Jobban teszi ha hazaviszi.
Mert ha nem vezeti le senkin a dühét, csak magába folytja, akkor gyomorfekélyt kap, vastagbél gyulladást, idegrángást, depressziót meg ilyeneket, és az nem jao.
Akkor inkább dühöngjön otthon, már ha megteheti, szerintem. :)
Szerencsére legtöbbször leteszem, néha viszont abszolút lefoglal otthon is.
És sajnos nincs családi kapcsolat, amit tönkretehetne.
Ha lenne munkahelyem, akkor biztosan nem vinném haza.
A munka munka, a magánélet meg a magánélet.
Ugyanúgy soha sem vittem be a céghez a magánéletemet.
Sajnos hazaviszem. Képtelen vagyok letenni. Főleg ha olyan feladatról van szó, amit nehéz megoldani - bár ez nem feltétlen számít munkának.
Pont tegnap este volt, hogy találkoztam egy barátnőmmel, de egyszerűen képtelen voltam rá figyelni, csak az járt az eszemben, hogy dolgoznom kéne, mert el vagyok csúszva. Végül megkértem, hogy segítsen a munkámban és nézze át, amit írtam.
A párom viszont egyáltalán nem érdeklik ezek a dolgok, este lefekvés után szoktam neki elkezdeni mesélni, azon rendszeresen elalszik :)
Így erre nincs kihatással :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!