Miért akar egyre több nő kapcsolatokat és házasságot szétszedni?
Igazad van!
Nálunk is egy labilisabb időszakra várt a nő,aki már régen kiszúrta magának a férjem...
Sajnos,gyenge volt,és elcsábult,de megbocsátottam, a nő pedig hoppon maradt,és mi boldogabbak vagyunk mint valaha!
Szóval,nem minden fehér,és fekete.
Számomra a nős férfi tabu,de sajnos vannak ilyen gátlástalan nők,akiket nem érdekel...
Én nyugodtan alszom legalább,az ilyenek meg számoljanak el a lelkiismeretükkel(ha van nekik)
Sajnos sokan meglovagolják azt, ha egy egyébként jól működő párkapcsolatban éppen válságos a helyzet vagy mélypont közeli.
Ez mindenképpen rosszhiszemű és elítélendő dolog a betolakodó harmadik részéről, hogy kihasználjon egy pillanatnyi gyengeséget.
Persze sok függ a párkapcsolati felek jellemétől.
Íme a mi példánk: (elég sok kiírásomból lehet ismerős) mi most szét is vagyunk költözve, nincs végleges szakítás kimondva. Most még bármi lehet, szét is mehetünk, újra egymásra találhatunk. És van nekünk is egy ismerős nő, aki nem túl régen elvált és köztudomású, hogy mekkora fazshiányban szenved. Félreérthetetlen gesztusokat tapasztaltam a részéről és amiket ismerősöktől is hallottam, hogy velem kapcsolatban hogy vélekedik... hát... egy szavamba sem kerülne.
És én kerülöm őt és amennyire lehet leépítettem. És megmondjam miért: mert bár most szét vagyunk, ahogy mondtam még nem végérvényesen, így nekem nem fér bele egy kósza numera. (itt részben igazat adok annyiból az elsőnek, hogy egy hibátlan kapcsolat valóban nem kikezdhető, egy pillanatnyi gyengeség ugyanakkor jellemfüggő, hogy mennyire vihető a kísértésbe valaki)
Miért hagyja magát minden férfi elcsábítani, ha működő házassága van? Ennyire álszentek ne legyünk már, ha nekem kapcsolatom van, ami jól működik, és imádom a párom, sose csalnám meg, bárki bármennyire is próbálkozna. Ahol meg félrelépnek ott gondolom van vmilyen probléma, akár a szexben, vagy a feleség nem olyan már mint volt, vagy egyszerűen a férfi változott csak meg. Az meg a feleségtől "gáz" hogy megbocsát a párjának X félrelépést.... ilyenkor sztem nem hirdetni kell, meg büszkének lenni rá, hogy "jaj megcsalt a párom, de megbocsátottam, és a másik nő hoppon maradt", hanem észrevenni, hogy bizony felültették az asszonykát elég szépen. Egyszer csaltam meg a párom, aminek oka volt, nem szerettem már úgy mint rég, és még sorolhatnám, és nem a 3. fél volt a hibás, hanem ÉN, mert engem sem kellett túlzottan kérlelni hogy menjek bele a dologba.
És még mielőtt bárki belém kötne, hogy r.ibanc vagyok, akkor elárulnám hogy férfi vagyok.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!