Miért akar egyre több nő kapcsolatokat és házasságot szétszedni?
Hát, hogy a dolog másik feléről válaszoljak: mert IDIÓTÁK.
A párom bátyja kezdte el most szépen megcsalni az asszonykát egy fiatalabb pipikével, aki amúgy tudott a feleségről meg a pici gyerekről de elhitte a szőke kis fejecskéjével hogy a pasi mindjárt válik az asszonytól, csak még ez meg az.
Aztán most dobták egymást, mert ribike megunta hogy numera után rögtön go haza.
Egyszerűen le tudnám hányni az ilyeneket, és most elsősorban nem a kis pitsára gondolok.
Mert sok a kétségbeesett "szingli", aki attól fél, hogy nem fog elkelni. Ezért bármi áron képesek próbálkozni. Nekünk is volt egy normális kapcsolatunk, nyilván voltak nehezebb időszakok, de jól éltünk, terveztünk, gyereket akartunk. Egyszer csak jött egy kis p.csa, addig tette-vette magát, amíg a fiatal, gondtalan életével meghülyítette a férjemet. Hónapokig ment a kínlódás, természetesen a férjem nem tudott tőlem elszakadni, vissza is jött, de sajnos nagyon mély nyomot hagyott a kapcsolatunkon ez az egész dolog. A kiscsaj persze továbbra is éli az addigi életét, most éppen a férjem által megismert barátokra ment rá. Tudom, két ember kell mindenhez, de biztos vagyok benne, hogy ha ő nem mászik rá a férjemre, akkor max. addig jutnak, hogy a férjem megnézi és mint a legtöbb pasi, eljut odáig, hogy húú, jó nő és kész.
Amúgy az első olyan jó fej, hogy lepontoz mindenkit???? Igazán rendes hozzáállás....
Szerintem az is benne lehet a dologban, hogy az ilyen egyedülálló emberkék azt gondolják, hogyha egy kapcsolatban/házasságban élő embert szeretnek el a párjuktól, akkor az Ő kapcsolatuk is olyan lesz, mint az, amit szétszedtek.
Egyébként én is azt gondolom, hogy egy jól működő kapcsolatba nem lehet belerondítani. Az esetek 95%-ban.
Talán csak rossz tapasztalataid vannak ezen a téren.
Általánosítás, hogy "egyre több" , mert régen is volt ilyen, ma is van, és a jövőben is lesz. Csak régen nem tudott az ember azonnal mindenkiről mindent, nem volt internet, közöségi portál, hogy elárasszon pletyóval és az emberek is diszkrétebbek voltak - nem jobbak, mint a maiak, csak mások.
Jól működő kapcsolatba soha nem lehet betúrni, mert ott lepattan a harmadik; mindig két emberen múlik egy párkapcsolat.
8.23: Nem egészen.
Az a nő, aki ilyen játszmákat játszik (néha férfi is van ilyen), tudattalanul újra és újrajátszik egy gyerekkori sérülést, amit nem tudott feldolgozni: jelesül az Ödipusz-szakaszt, ahol vereséget szenvedett anyukától, mert az nem engedte eljutni (érzelmileg) az apjáig. Ezért aztán újra és újra megpróbálja felnőtttként "most végre" legyőzni anyukát és megkaparintani apukát. Ez a lélektani alapja - persze, megfejelve az egyéni vonásokkal, egyéb tulajdonságokkal, sérülésekkel.
Valójában szánnivalóak ezek a nagyon sérült kislányok, de az is igaz, hogy emellett nagyon dühítő, amit művelnek.
Miért akar a legtöbb férfi a házasságából (nem akar válni!) kikacsintgatni hébe-hóba?
Fűzött nős pasi engem is, nem is egy, aztán amikor rákérdeztem hogy hogy is van az asszonnyal, akkor egyből jött a legyintés, á, már nincsenek ÚGY együtt, csak a gyerekek/nagymamai betegsége/lakás-kocsi-üzlet miatt...
Aha, persze. Aztán amikor visszautasítottam, pár nap múlva már mesélte, hogy ide vagy oda mennek nyaralni, vagy pár hónap múlva pocakkal tolatott be az asszony.
Vannak nők, akik beveszik ezt a kamu dumát, és elhiszik hogy a pasinak olyan borzasztó a kapcsolata, és csak ő kell neki.
"Általánosítás, hogy "egyre több" , mert régen is volt ilyen, ma is van, és a jövőben is lesz. Csak régen nem tudott az ember azonnal mindenkiről mindent, nem volt internet, közöségi portál, hogy elárasszon pletyóval és az emberek is diszkrétebbek voltak - nem jobbak, mint a maiak, csak mások. "
Egyetértek... Régen is volt ez, voltak kuplerájok, szolgálók, a házasságok pedig azért voltak tartósabbak, mert az asszonynak nem volt jövedelme, nem tudta volna magát eltartani, meg le is nézték az elváltakat. Nem voltak ők boldogabbak az élethosszig tartó házasságukban...
Kedves07.31-es!
Nem tudom miért lenne gáz,hogy megbocsátottam a férjemnek???? Megbeszéltük,mind a ketten hibásak voltunk valamilyen szinten.Ő megbánta,és nem kockáztatná többet a 23 éve tartó házasságunkat!
Életem legjobb döntése volt,és akármit gondolsz,ez nyitotta fel a szemem, hogy min kell változtatni,másképp csinálni...
Elárulom, hogy 23 év házasság után történt,és első,és nem x edik alkalom volt!!!
Hülye azért én sem vagyok, kereken kijelentettem, ez az első,és utolsó eset volt,több nem lesz.
És nem büszkén "hirdetem, hogy a nő hoppon maradt,hanem tény.
Mert a kis ribi már azt hitte nyeregben van,úgy tekintett a férjemre, mintha már" a megszerzett tulajdona "lenne a férjem,de nagyot koppant!Tehát nem tudott minket elválasztani!
És igenis büszke vagyok, hogy együtt maradtunk, nem szaporítottuk az elváltak táborát(bár az első reakcióm nekem is a válás volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!