Miért akar egyre több nő kapcsolatokat és házasságot szétszedni?
12:51 inkább szégyelld magadat hogy egy ribanc pasinak megbocsátottál! Ha te most belebonyolódnál -elcsábulnál egy éjszakás kalandba, vajon a férjed megbocsátaná neked? Mert azért a te részedről is még van egy kóbor numera!
Az egyedülálló szingli lányok sokszor azért másznak rá kapcsolatban lévő pasikra, MERT NINCS JÓ PASI! Jó pasikat idejében lefoglalják, bizonyos kor felett csak a selejt marad vagy a defektesek. (itt sokmindent lehet érteni, akik úgy általában nem felenek meg komoly kapcsolat céljából). Ez valójában szemét húzás egy nőtől, de EZ ELSŐSORBAN A PÁRKAPCSOLATBAN LÉVŐ PASI GERINCESSÉGÉTŐL FÜGG!!! Ilyen nincs hogy tökéletes vagy jó kapcsolatban elcsábulás! Akkor az nem jó kapcsolat! Ennyi!
Az én mottóm: Aki menni akar, azt vigyék! És ez mennyire igaz!
Teli van a világ alattomos, szemét, sunyi, ribanc nős pasassal akik szarrá csalják, tiszteletlenek, a feleségükkel és a családjukkal szemben.
És erről MINDIG a pasi tehet nem a feleség és nem az a lány, akit éppen elcsábítani akar a ribanc faszi vagy nem az a lány aki elakarja csábítani!
csak azt lehet elcsábítani aki hagyja magát! Márpedig aki hagyja magát az nem alkalmas párkapcsolatra, megbízhatatlan AZ MENJEN!
"...mert a férfi alaptermészete poligám, és aki ezt tagadja az nem ismeri a természetet.Tehát, ha a férfi hűséges, az nem természetszerű állapot. A nő pedig leginkább biztonságra vágyik, ezért hajt a házasságban élő férfira, mert az bizonyítottan alkalmas a párkapcsolatra.Ennyi."
hÚÚÚ kisapám ezt melyik okos tankönyvből olvastad? A nem monogám, mert egy fajhoz tartozunk és egy nő is lehet szerelmes egymás után akárhány partnerbe!
Tudod mitől "monogám" a nő? Mert ott vannak a gyerekek vagy nincs elég pénze. Na! csak ezért semmi másért!
ha a nők kezében lenne a pénz akkor ti lennétek a monogámak!
A "teljesítsd ki magad, egy életed van", stb divatszöveg-viselkedés miatt, meg sok nagyon rossz dolgot a sorozatok tesznek elfogadhatóvá. Nem kellene ezeket mutogatni, példának. Ha elítéljük, durván, és mint itt, terjesszük a nézetet, talán kevésbé tudják magukban elfogadhatóvá tenni ezt az ilyen nők. Régen nem volt ennyi ilyen, mert azt egyértelműen elítélték, kiközösítették. Ma meg? Nem az én dolgom, nem ütöm bele az orrom. Pedig kell. Meg a pletyka is.
Főleg az a szép, amikor egy ilyen nő 2-3 kisgyereket is tönkretesz az ex mellett, és ahelyett, hogy elítélnék, olyanokkal jönnek, hogy neki meg a palinak is joga van a boldogsághoz. Na ja, csak nem több emberének elvétele árán...Ez legfeljebb akkor elfogadható, ha az ex időközben alkesz lett, más szenvedélybeteg, esetleg veri a családot.
14.27Nem szégyellem magam!!!!
Az én,a mi életünk,és légy szíves ne ítélkezzél ismeretlenül.
Ezen az oldalon sajnos csak azok hangját hallani,akik fennen hirdetik, hogy kirúgnák a másikat...
Akik megbocsátottak, csendben vannak inkább,nehogy lehurrogják őket, mint most engem...
Én vállalom,és kész.
Nem a véleményetektől függ az életem, a boldogságunk,ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!