Mit csináljak, ha az anyósom elveszi tőlem a páromat? 32 hetes terhes vagyok!
Nem egészen értem.Most akkor a párodnék szüleinél laktok?? Ha eddig tudtátok finanszírozni az albérletet, akkor ezután is... szóval, keressetek albit, és menjetek mindenképp külön! Ez az első, legnagyobb, de döntő lépés!
Egyébként teljesen megértelek, én 2 évig voltam így, de mindvégig szerettük egymást, és a férjem végül úgy leteremtette a családját, hogy kénytelenek voltak felfogni, hogy ha a fiúkat szeretik, akkor azzal engem is szeretniük kell, és ma már odavannak értem, értünk...
Kitartás, már nem sok van hátra a terhességből sem, reménykedjünk abban, hogy ha a párod eddig nem állította le a kedves mamát, akkor a gyermekét látva nem habozik megtenni! De mindenképp menjetek külön, ez sehogy sem egészséges így!!
Szia!
Első gondolatom az volt: el innen az ország másik végébe!
De gondolom ez nem megvalósítható! Szerintem költözzetek külön a férjeddel és várjátok nyugalomban a babát. Szükségetek van rá! Távol mindenkitől! Kitartás!
Először is beszélj a pároddal, hogy álljon már ki a családja mellett! Márpedig a családja most ti vagytok a kicsivel.
Aztán valahogy oldjátok meg a lakásproblémát, és tessék elköltözni anyóséktól, addig nyugtotok úgy sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!