Nemtudom mit csinaljak. Megtartsam vagy ne?
Na! Most van ki a ...om. ezzel az oldallal!!! Mi a fene volt rossz abban amit irtam??? Nem, nem azert irtam h mar nem olyan veszelyes az abortusz.mint regen mert támogatom, hanem mert a kerdezo ettol fel. Es ha ez miatt tartana csak meg nem biztos.hogy nem bannà meg..
Es en pl orokbeadnam....de megis lepontoztok minden normalis valaszadot...ahh. egeszsegetekre. Segitsen rajtatok aki akar..
Hogyan döntöttél? Elmondtad a szüleidnek?
Én meg tartanám.Persze ezt te érzed, te tudod a helyzetedet. 22 évesen,dolgozó,tanuló felnőtt nő vagy. A szüleiddel laksz,de ez nem baj főleg,ha apuka nem lesz.
Az én szüleim mindig arra tanítottak,ha szexuális életet kezdek,abban mindig van esély a terhességre,bármi okból kifolyólag,de ha ilyen történik,szóljak inkább,és segítenek felnevelni!Mindenre van megoldás.Nem gazdagok,de a gyerekük vagyok,értem,meg a testvéreimért élnek.Nyilván első a tanulás,meg a suli,tehát nem azt mondták eszetlenül szexeljek bárkivel,majd lesz valami...A szüleid az egyetlenek,akikre bármikor számíthatsz.Ha azt mondják,nem tudják ezt vállalni,sehogy sem, akkor az már tényleg nehéz lenne,de nem lehetetlen.
Jogod van donteni, inkabb bortonbe kerul mert bantalmazott?
Szuleiddel illene kozolni,mivel ok fognak segiteni. Nem a szomszed..meg nem is mi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!