35 hetes vagyok, de még mindig nem érzem, hogy akarnám ezt a gyereket. Sőt egyre jobban idegesít. Más is érzett így?

Az egesz terhesseg alatt ezt erezted vagy csak most? Tervezett baba volt?
Ezt mar nem lehet visszaforditani ha orokbe adnad is te tudnad hogy van egy gyereked igy akar ott van veled akar nem mar nem vagy fuggetlen. Valaki tartozik hozzad mar igy ha becauszott ha tervezett volt meg plane nincs mas valasztasod mint megeroltetni magad es nolj fel a feladathoz mert most ez van. Ez tortent, ez lett, nem a baba hibaja, probalj meg a magad modjan a leheto legjobb anyja lenni hiszen o rad lesz utalva es ki lesz neked szolgaltatva. Ha van kutyad macskad akarmi tudos milyen ez a resze hogy felelosseggel legyel valaki irant a gyerek meg meg tobb felelosseg raadasul.
Erzi hogy elutasitod mar most igy hatrannyal indul erzelmileg. Nekem ia voltak hullamvolgyek bar inkabb az elejen de probaltam pozitivabb lenni es alkalmozkodni a helyzethez. Azota megszuletett mar es orulok hogy van

Igen van, mivel az se csak fekete-feher mint ahogy semmi sem. Ha ertenel hozza akkor tudnad hogy pl egy horoszkopelemzes egy nagyon komplex es bonyolult dolog. Nem csak annyi hogy mi a napjegyed? Jah ez? Akkor ez meg ez van.
Azert irtam hogy nem csak attol fugg viszont a merlegekre akarmi van ez igaz.
A napi, heti es havi horoszkopok tenyleg baromsagok. Azokra nem is lehet adni. De ha egyszer kicsit is nyitottabb leszel es erdeklodobb akkor keress fel egy asztrologust aki csinal neked egy elemzest rolad es vagy meglepodsz es maskepp allsz ehhez vagy onigazolast kapsz es akkor mar joggal mondhatod hogy ez hulyeseg. De amig tapasztalatod sincs es tudasod se addig szerintem nem illik leszolni valamit. Amirol nekem fogalmam sincs arrol inkabb nem nyilatkozok vagy utananezek hogy tudjam mirol beszelek.

17# orulok h egyeseknek fogalmuk van arrol, ami szerintem nincs is. Ennyi erovel kitalalhatnek enis egy ilyen "rendszert", es nem nem fogom fel, amit irsz. Semmi kozom a napjegyekhez a holdallashoz a jupiterhez semmihez. Edesanya edesapa utan orokoltem a tulajdonsagaim es vannak egyèniek is. Mint minden embernek.. ennyi erovel koraszulott gyerek pl ráknak szuletik de nem annak keszult, akkor mivan? Arra is lenne magyarazat.. hogy mert a bolygok es a csillagok. Akkor egeszsegedre. Bizd magad a bolygok allasara, en a sajat kezemben tartom az eletem. Itt befejeztem, mert nem erdekel miben hiszel, de ne akard h mas is higyjen.. tudod. Attol h en nem szeretem a karfiolt, Te ehetsz belole.:) szoval mindegy.
KERDEZO! BOCSI AZ OFFERT A "VITÁÈRT"! REMELEM MINDEN RENDBEN LESZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!